一人一個現役最柒男團成員

836 回覆
185 Like 246 Dislike
Rap Monster
師兄 RapMon唔靚仔 但未去到柒喎 個人認為佢幾型

好醜

wanna one起碼一半係中下樣-樣衰

同意!!!!!!好可觀講 全團得一個ok樣 係咪有個叫jihoon 佢唔錯 其他都好唔掂
伯賢
世勛

你不如講燦烈

呢輯相有幾個影得麻麻地姐
我覺得真人個個都好唔錯啦 唔覺得有邊個係樣衰
珍映志訓都好靚仔五官好精緻 daniel真係好正的
個人唔鐘意賴罐林
成日瞓唔醒 吸咗毒咁
都唔知邊忽靚仔

(但我知好多人話佢靚仔,所以係單純個人唔喜歡

賴罐撚個樣好似智障 成個庇護工場啲人咁

咪臭系

點解啲人話佢靚仔

就算李大輝、丹尼爾我都唔憎,

仲幾鐘意佢地特色。

但賴撚真係

個嘴唇救命

呢輯相有幾個影得麻麻地姐
我覺得真人個個都好唔錯啦 唔覺得有邊個係樣衰
珍映志訓都好靚仔五官好精緻 daniel真係好正的

依件真係唔掂
靚仔就真係得你講個兩個叫ok

呢個成團最樣衰 真係完勝 成團得jihoon我覺得順眼
伯賢
世勛

世勳都柒

咁撚樣都叫柒? 洗唔洗咁高要求
靚仔到痴線喎
咁又未到
比起JungKook仲差幾皮

jungkook最多咪cute
吳世勛係貴族樣
Rap Monster
驗左眼未

隔夜飯都想嘔翻出黎
Rap Monster
驗左眼未
成堆bts死忠唔肯面對事實 淨係瘋狂負評

Bts半隊人都柒柒地 係我見過平均最柒嘅男團
不過無人講suga 見過真人佢先係入面最柒果個
利申四年飯 雖然飯佢地但係唔可以否認佢地柒呢個事實

rapmon and suga 完勝
泰民 同infinite個成鐘

泰民你都講得出
一定係睇完我結,自己唔鍾意先話人柒啦柒頭
睇穿哂

咪係 李泰民神顏都比人話7
要講缺點就係塊面太長同死魚眼
不過佢身材真係屈機
夠高 膊頭橫 肌肉適中
雜誌相可能執過 但連飯拍都咁正

伯賢
世勛

世勳都柒

咁撚樣都叫柒? 洗唔洗咁高要求
靚仔到痴線喎
咁又未到
比起JungKook仲差幾皮

jungkook最多咪cute
吳世勛係貴族樣
要講缺點就係塊面太長同死魚眼
不過佢身材真係屈機
夠高 膊頭橫 肌肉適中
雜誌相可能執過 但連飯拍都咁正

底佢咁受歡迎 真係好正 利申不是飯
泰民唔算神顏啦
初出道佢個樣算柒 而家執過先順眼啲

SHINee稱得上靚仔得珉豪
睇穿哂

泰民唔算神顏啦

都係既 泰民一開始最多算得上可愛
依家慢慢成熟大個左改左風格就越黎越MAN 好正
minho就不嬲靚仔 隻眼大到癲 塊面細過拳頭
睇穿哂

泰民唔算神顏啦

我覺得泰民呢種樣係好見仁見智
我有frd覺得佢係最好J既男idol
亦有frd仲係覺得佢好似女人好la型

相反minho係個個都覺得靚仔 好似燦烈咁都係無人話7
乜有人可以樣衰得過bigbang個大成同太陽????
屌你
朴佑鎮未肥之前不知幾撚正
我真係理解唔到do既型同靚仔係邊
身高同王祖藍都好接近
根本兄弟黎
肥左都得意呀
nct香港果件
係泡菜咁多年都仲有陣死mk臭味
真心Mk到不能直視
唔係唔想撐香港人
但真係撐唔落

個隻蝗+2又雙非又奶共
港藉韓星係得Elkie見得吓人
可惜唔紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞