一人一個現役最柒男團成員

836 回覆
185 Like 246 Dislike
蛇精過蛇精男
唔好意思 我笑出聲
越睇越覺得邕好正
on9 咁都叫柒?
邊個
成隊EXO同Wanna One
依張真係影得好正
哇屌 呢個真係無得輸
收皮啦 你影返張咁既樣黎睇下
Bigbang - 大腸
mark bb 不知幾得意
未算極柒 但係唔算靚仔
見wanna one其餘10個都比人鬧過 但真係從來無見過人講邕壞話
wanna one go真係勁好笑 睇完zero base覺得佢地真係好好感情
我鐘意佢地

但聽講佢地私底下冇咩團魂

話佢地除咗工作外冇乜溝通

係咪真架
始終年紀差咁遠 有分圈子玩都唔出奇
感佢地唔太 like 罐林

好似韓國仔始終唔太接納其他國家嘅人

exo 果時又係,佢地韓國仔自己玩,逼走晒強國四子
見wanna one其餘10個都比人鬧過 但真係從來無見過人講邕壞話
wanna one go真係勁好笑 睇完zero base覺得佢地真係好好感情
我鐘意佢地

係咪真架

係咪on9
係強國個幾條友儲夠知名度飛起exo返強國搵真銀咋,exo班人對佢地算係咁,鹿含走個陣隊長仲叫班fans繼續支持佢,係佢地無本心咋
幾時有逼?
Pcy當kris神咁拜
Xiumin同luhan勁fd
對人唔好講話好但一定唔係差
一個屈尾十係con前走左去
有個仲係度但係正眼都唔望下自己隊友
到底邊個逼邊個啊?
罐撚唔太合群就真
睇團綜佢都冇乜幾可會出房埋堆
果然隔咗幾年,傳吓傳吓就曲都變直
可能有啲人唔熟早年EXO嘅野啦
個陣Kris同Luhan好受隊友歡迎
唔止Chanyeol同Xiumin,
Sehun好鍾意Luhan,又同Tao熟,所以好落力學中文
Lay個陣同Xiumin、Chan都熟架
我鐘意佢地

係咪真架

係咪on9
係強國個幾條友儲夠知名度飛起exo返強國搵真銀咋,exo班人對佢地算係咁,鹿含走個陣隊長仲叫班fans繼續支持佢,係佢地無本心咋
幾時有逼?
Pcy當kris神咁拜
Xiumin同luhan勁fd
對人唔好講話好但一定唔係差
一個屈尾十係con前走左去
有個仲係度但係正眼都唔望下自己隊友
到底邊個逼邊個啊?
果然隔咗幾年,傳吓傳吓就曲都變直
可能有啲人唔熟早年EXO嘅野啦
個陣Kris同Luhan好受隊友歡迎
唔止Chanyeol同Xiumin,
Sehun好鍾意Luhan,又同Tao熟,所以好落力學中文
Lay個陣同Xiumin、Chan都熟架

以前Sehun新年仲特登飛去青島搵黃子轁
exo對佢地唔好?係強國班人忘本咋
黃子轁扮跛博可憐,吳亦凡臨開con先潛水,搞到d舞要重新排過,係鹿含好少少叫做有交帶,搞掂哂d野至走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞