一人一個現役最柒男團成員

836 回覆
185 Like 246 Dislike
sj 睇番以前佢地好柒
依家三十幾歲開始順眼少少
好似個個男團後生都有陣柒味

sj依家上曬岸 都識執下自己個樣
但係近排睇佢地啲新綜藝
銀赫都仲係咁樣衰
但好似食左iu?????
所以支那係唔會有偶像藝人,得堆砌出嚟嘅流量明星。

無團魂,一紅啲就顧住自己solo。唔係賣夢想、唔係想為舞台為觀眾為Fans付出,連門面野Fan service都唔做,全部都剩係講錢講投票講面子。

剩係想Fans奉獻,但就露哂啲難睇食相真面目出嚟,就話自己係真我個性,一啲偶像操守都無
始終年紀差咁遠 有分圈子玩都唔出奇
感佢地唔太 like 罐林

好似韓國仔始終唔太接納其他國家嘅人

exo 果時又係,佢地韓國仔自己玩,逼走晒強國四子

係咪on9
係強國個幾條友儲夠知名度飛起exo返強國搵真銀咋,exo班人對佢地算係咁,鹿含走個陣隊長仲叫班fans繼續支持佢,係佢地無本心咋
幾時有逼?
Pcy當kris神咁拜
Xiumin同luhan勁fd
對人唔好講話好但一定唔係差
一個屈尾十係con前走左去
有個仲係度但係正眼都唔望下自己隊友
到底邊個逼邊個啊?
果然隔咗幾年,傳吓傳吓就曲都變直
可能有啲人唔熟早年EXO嘅野啦
個陣Kris同Luhan好受隊友歡迎
唔止Chanyeol同Xiumin,
Sehun好鍾意Luhan,又同Tao熟,所以好落力學中文
Lay個陣同Xiumin、Chan都熟架

以前Sehun新年仲特登飛去青島搵黃子轁
exo對佢地唔好?係強國班人忘本咋
黃子轁扮跛博可憐,吳亦凡臨開con先潛水,搞到d舞要重新排過,係鹿含好少少叫做有交帶,搞掂哂d野至走
所以支那係唔會有偶像藝人,得堆砌出嚟嘅流量明星。

無團魂,一紅啲就顧住自己solo。唔係賣夢想、唔係想為舞台為觀眾為Fans付出,連門面野Fan service都唔做,全部都剩係講錢講投票講面子。

剩係想Fans奉獻,但就露哂啲難睇食相真面目出嚟,就話自己係真我個性,一啲偶像操守都無

等睇未來罐林都係咁
唔鐘意罐撚

陰險的笑

虛偽的笑

呃like的笑

弱智的笑

係咪食懵咗你

點解佢會入到十一名

啲fans 有冇後悔 pick 咗佢
其實我想知點解啲韓妹咁like佢 101第一集佢好似已經有第五名
唔知

是咪韓國審美唔同

(不過支那好撚鐘意佢
佢地好似叫佢奶罐奶罐

另一個我都唔明
就係周學年

又係由第一集保送到最尾一集
(雖然最後入唔到)
唔知係咪韓女審美同我地唔同
起碼靚仔過罐撚先
啲韓妹真係因爲覺得賴罐靚仔先投佢?
係囉 果時都仲好興 牛灿 勛鹿
睇綜藝一直覺得Kris 好唔合群,但係其他人冇排斥佢喎。。。
冇計啦成12個人咁多點都一定有小圈子。
不過我唔覺得大陸果幾個走係因為班韓國人唔侵佢地玩

Kris 臨開con 先走係因為佢冇料淆底? 次次團綜叫show talent 佢都冇咩所為,唔係扮畢加索就係行catwalk.
Luhan 走可能同佢係大陸拍戲識到多d大陸圈既人有關 佢單飛果時都完左con 所以都叫有責任感d
Tao 走應該係因為見Luhan Kris 係大陸撈得好 搵錢仲多過成團 所以走番大陸。
Lay 就真係唔知佢想點,又冇official 咁走 但係見exo 呢年佢係完全冇咩點出現過 album 都冇佢份
佢地覺得佢得意,就好似佢同雞仔跳基本功,評判同其他參賽者嘅反應一樣
半個香港人黎
SM點會放過LAY呢棵係中國既搖錢樹
GOT7既mark
其他都幾靚仔
依家仲好記得Tao響15年Seoul Music
Award個幕😅
wanna one 大輝
kai同do真係好柒

朋友話do似王祖藍
其實大部份無化妝的話 個樣都同連登仔差唔多
一定係Rap Monster同suga
見到都唔開胃
利申非anti
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞