一人一個現役最柒男團成員

836 回覆
185 Like 246 Dislike
呢到某啲人既standard真係高到痴線 當佢覺得一個人唔靚仔(唔符合佢既審美標準) 唔man就等於佢柒 skip哂中間個啲 (例如:好靚仔 靚仔 中上 ok 普通 柒 樣衰) 用呢個standard既話香港應該成街都係柒頭
成個連登都係army呢班護主狗

個個提到army就起晒桿 至少公海po d人成日鬧防彈個陣army都無出過聲 又無引過戰 連登最多護主狗係邊班認清楚先
rap
呢到自稱army個班人都冇係防彈post出現過
你個名先係真・靚仔
fans一定要係團post簽到架 ?
講到啲衰嘅army就係人地假扮咁

利申 五人神起飯
其實佢唔笑果陣都唔差啊
好鍾意呢個POST
MEAN的黎又好笑
wanna one黎講中上
唔計私怨
邊個男團成員最大jer
Exactly 起碼唔會覺得如果佢係香港人 一定會好mk個種feel 而係幾cool幾man既靚仔 整容都整唔到佢咁
BTS VS 吳世勛
其實第一下見到wanna one真係嚇親,頭幾頁d巴絲真係講得岩,呢隊野真係過半數都柒頭,得上排第2同第5個係順眼,其他都唔掂
我第1次係produce101見佢 真係覺得佢好似tb 但依加瘦左加唔笑係唔差既 起碼行出街一定係靚仔 因為皮膚五官好

其實係出道相影得差
太陽 大聲 同GD(佢而家瘦到生cancer咁 個膠下巴同膠鼻樑突哂出嚟 )

認唔到係GD…
個下巴咩事
其實你覺得柒都係因為每個年代既審美觀唔同姐
以前覺得要誇啲咁咪跟果個方向行
同其他野冇關
利申:sj忠粉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞