[Switch/3DS機主討論區]|薩爾達傳說:曠野之息 中文版 2月1日|(74)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
嘩3日500萬真係好誇張
國內1000萬應該冇問題?
應該有機會寫入總銷量歷史

反觀

全世界五百萬出貨同國內一千萬有咩關係?
仲以為講緊國內
國內ps4都係得600萬部
今日買左中文版 $460連地圖
『project OCTOPATH TRAVELER(プロジェクト オクトパストラベラー)』体験版アンケートフィードバック
https://www.youtube.com/watch?v=GBAukVbwTxQ

demo下載數目100萬突破; 製作人解釋根據問卷feedback對遊戲做左啲咩改動
好有心
其實好想佢地搵返revo做音樂
唔該有冇日文達人繼續寫信俾佢地要求繁中字幕
點講都好..
全世界500萬總好過本地4百
叫做大開咗外國市場
隻builder唔知偷跑左未
幾時可以出隻pkm玩下。。。到而家都淨係玩zelda,有時真係好悶
其他game玩又唔係個回事,咩三國志龍珠嗰啲係steam特價買晒,switch就正價貴到死搵鬼買咩
mhxx 個二手價已經跌到180 真係買個二手3ds玩pkm 無咁嬲
整隻都要時間,而且以GF既技術,年尾出到隻唔lag既都偷笑
買個3ds玩pkm, why not?
我完全唔介意佢port返啲舊版比我,照搬我都會買
有冇just dance 2018玩家?
玩得依隻game係咪要買埋佢個年費unlimited? 我見佢年費都唔平 係咪會keep住有歌更新?
唔買unlimited有幾多首歌? 係咪唔會有得更新歌?
有興趣但搵唔到人問
有隻打拳

屈dee之前係咪搵呢隻
係,不過之後有買返啦
Overcooked: Special Edition 實體版
呢個同 eshop買有咩分別?
唔係掛,ps4長年幾千幾千咁黎香港出面都有人話無貨,係真唔係呀
真既話呢次我地點算
有實體卡俾你插落部switch
要換碟vs 唔洗換
呢d細game好似剪紙咁 買eshop得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞