[Switch/3DS機主討論區]|薩爾達傳說:曠野之息 中文版 2月1日|(74)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
咁出左switch 版都未必有用,switch 版9成都係只有日文
但佢話跟ps4黎做嘛
DQ11個中文好似係sony搞,所以switch版9成無中文
你又叫乜春
It has been 3000 years
我覺得火最正
迷宮唔知
但水象條線最正
我以為講個能力
mipha
啱啱睇驚舖fb先知原來bayonetta美版先有第一集下載碼,其他版無

EU好似有
http://www.4gamer.net/games/368/G036845/20180202104/
「project OCTOPATH TRAVELER」の概要と先行体験版で遊べる範囲をあらためて紹介。先行体験版フィードバックのテキストまとめ版も公開
一開始打左米法條線
唔睇攻略真係唔知要用個鼻整郁個恥輪
米法
無睇攻略,得雷唔知點打隻大佬先睇攻略
魔界5文Switch版 日本一叫Sega幫手重新譯過先出到中文
呢隻真心想要有中文版
日本一ソフトウェアの新作『嘘つき姫と盲目王子』対応ハードがPS4/Vita/Switchと判明 -
https://www.youtube.com/watch?v=FnKE1sr2JT8
黃昏古城都出落switch就好
呢隻如無意外都有中文,唔知Switch版有冇
出實體定eshop
有冇demo game個list?
想send比新買既朋友
謝謝
eshop search嗰一格有得揀示有demo嘅遊戲
注意唔同eshop demo數量可能唔同
叫你個fd check下美/日 eshop啦
因為eshop有得直接睇同後期多左好多demo所以無再update/po個list
不過都俾人參考下
唔齊

Nintendo Switch 遊戲Demo整合
[left]
# Sonic Forces [日eShop]
# Oceanhorn [美eShop]
# Lost Sphear [日eShop]
# Project Octopath Travelers [全eShop]
# Pokken 寵拳 [全eShop]
# Monster Hunter XX Nintendo Switch Ver. [日eShop]
# Voez [全eShop]
# 雷射超人傳奇決定版 [歐美eShop]
# Snipperclips [全eShop]
# Blaster Master Zero/ ブラスターマスター ゼロ [全eShop]
# Disgaea 5 Complete (魔界戰記5) [美/歐eShop]
# DQ Heroes I + II [ドラゴンクエストヒーローズI・II] [日eShop]
# Just Dance 2018 [歐美eShop]
# プランテラ DX [日eShop]
# 全民地底探險 [みんなでワイワイ!スペランカー] [日eShop]
# Spelunker Party! [全民地底探險英文版] [歐美eShop]
# PuyoPuyo Tetris [ぷよぷよテトリス] [日文日eShop/英文美歐eShop]
mipha amibo 119算唔算合理?
•No shit posts

阿dee拎左900正評之後唔理我地了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞