[Switch/3DS機主討論區]|薩爾達傳說:曠野之息 中文版 2月1日|(74)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
睇個介紹係分享JOY CON 協力
睇嚟又係玩一個月貨仔
mhw都係得兩三個月貨仔,休閒驚一個月已經夠啦
Nikkei asked about Kimishima’s retirement. When asked if he’s thinking of a period of transferring management to a successor, he responded with the following:

“The most important thing for managers is timing. When Mr. Hiroshi Yamauchi retired, he left the following words: ‘We don’t know what will happen, but just do it with our own responsibility.’ And I think it’s exactly as he said. I’m always thinking about the timing of my retirement.”
終於得閒玩ZELDA
而家係咁搵返回憶果D位睇中文版
感覺果然唔同左好多
又到WEEKEND, 中午又要開工啦班友
同問
仲想點,有得比你班任豚玩仲咁多要求
其實要第三方獨佔俾switch可能性真係唔大
呢樣野做得仲差過3ds,老任有無試過同三廠傾到ns=3ds果陣咁出game法,以前3ds都唔會抆psv衫尾出驚啦屌,依家switch係咪都全平台真係同自斷雙臂無乜分別
其實好難避免,NS版既畫面其實同PS4係接近,廠房只要再做靚少少畫面(甚至可以唔駛再整靚),就可以出PS4版,在商言商,廠方冇理由放棄PS4呢隻金蛋。

其實NS同 PS4同步出仲好,咁先可以俾大家睇到NS既賣點(流動性定位)係work 定唔work。

一隻game起碼整一年,好多廠商唔係話無預過switch咁受歡迎任天堂都係
19應該有
岩岩玩返Zelda botw發現其實mhw咁嘅玩法嘅驚要係switch出唔係無可能
如果真係由0開始咁一年當然合理
但有啲係由60/70開始,ps4有個核心整左出黎係要搬就唔應該搞咁耐啦
要出一定出到,睇下要downgrade幾多啫
簽撚左Exclusive又點樣無啦啦出Switch版
講撚到整GAME好似寫起左就賣得咁
唔好屌佢啦,由得佢不學無術咪算,一陣話你針對佢呀
冇入黎兩日原來討論緊對家d隻mhw
真係陰公豬 自己部愛機冇乜game出要討論對手隻正game
信仰系玩家出返去啦
有班星期六日都要上連登做兼職,都唔知佢哋有幾多時間可以真係打機
又係你條過街老鼠
信仰真係幾深
得閒到成日撩是鬥非
moon埋人地個post
雙子山睇左好幾次
master mode重玩,啱啱打到忍者村
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞