[Switch/3DS機主討論區]|薩爾達傳說:曠野之息 中文版 2月1日|(74)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
唔該哂
有毛有翼喇

即係點
早排太多任豚煩CAPCOM點解冇MHW
呢幾日輪到有PS撚煩神谷Bayonetta會唔會出PS4
又話Bayonetta喺PS好好賣
係PS救左你地唔係任地獄
神谷:如果老任話會出就有,順便問埋Mario同Zelda會唔會出PS4
佐野 信義
4人同時作曲4チーム分のためのコントローラ16セット / KORG Gadget for Nintendo Switch特別講義@東北文教大学

有機會支援usb to midi adapter
到時買部Roland A-49就可以當workstation黎用
P.S. 會唔會出埋M01 for Switch?
無玩開Twitter唔識睇邊個係RT
RT前面係神谷講既野
RT @XXXXXXXX係留言
有冇人會買8號出個隻gal metal 好似幾過癮咁
但明明索索唔係啲人買晒MHW嗎,搞到其他PS4驚大爆死
Bayonetta port落PS4會好賣嗎
睇嚟神谷係Sony好受氣
未必既
只係當日想出2時SEGA同SONY都唔肯幫手時
得老任肯幫你
邊邊值得自己出力幫手其實自己最清楚
垃圾機捱到2018年先算啦
•No shit posts

<br/>
即係點
<br/>早排太多任豚煩CAPCOM點解冇MHW
呢幾日輪到有PS撚煩神谷Bayonetta會唔會出PS4
又話Bayonetta喺PS好好賣
係PS救左你地唔係任地獄
神谷:如果老任話會出就有,順便問埋Mario同Zelda會唔會出PS4
<br/>但明明索索唔係啲人買晒MHW嗎,搞到其他PS4驚大爆死
Bayonetta port落PS4會好賣嗎
笑話黎?當年魔女係for 360架,ps3係乞返黎先有,移植白金都好似無出過手,仲要多bug到俾人狂插,係ps好賣
垃圾機捱到2018年先算啦
巴打個邊仲2017?

幾時出機戰 g gen 啊
佢住邊時差咁大啊
所以根本咩平台都有ON9 FANBOY
冷飯有隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞