[輕輕一推] 用Android或其他Google野嘅人已經開始畀Google出賣緊

194 回覆
66 Like 21 Dislike
印象中前排上過去試過play store 都上唔到,但上面好似有人試左play.google.com 無問題
下次上去再試下先, 試過用play store 個app唔得, 可能網頁版冇事
你轉一轉牌子送俾佢就唔記得op啦
等3 xl 行貨
op5好正常,fb 條友個部似唔似係sony機

條友仲喺Facebook度打繁飛機
可以留言個啲好似只限朋友?
幾條友果然係文盲
mon左成日都係得堆美國ip
條友係咪平行時空
可能係大陸仔
梗係支那種啦

仲有今次樓豬唔止係炒車,係炒到應曬,
唔信?咁就等各an user答果幾幅圖個鎖匙icon係乜啦
用Jolla嘅Sailfishos, 無google service無Play store

um....我都有諗過舊鎖匙會唔會係連左大陸vpn之類
不過呢類app係冇root下要開vpn先用到佢舊野(好似係
一陣test下先
其實我想問我炒左咩車 我都係轉貼佢個Facebook post出黎俾你地睇炸喎,我又無話真係連左去大陸google server

個幾個匙圈icon係用個no root 防火牆app就會有
五毛語錄:「美帝都收集你個人資料啦!咁驚唔好用電話啊!」
你點判斷係咪假新聞姐, 事實上fb 條友真係連左去大陸google server 喎,有晒圖有証據,除非佢剩係鳩嗡一大堆野連圖都冇姐

我自己都去prove, 我mon左全日都冇事, 夜晚用支那機睇過又冇問題
轉貼之前好心都prove下先
其實都唔係新聞嚟,只係有條友喺facebook叫春,但就有人以為執到寶
仲要想用google喺支那開合資公司一事連上關係
我真係幾佩服你啲幻想力, 幾時轉行寫小說?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞