F1 2018 季前討論區

990 回覆
10 Like 70 Dislike
雷諾全家表示: 屌你老麥
大頭d黑氣會唔會過埋落大牛同蕉到
放心, 實會
百事康
你望下speed trap 再答番自己
同雷諾嗌交?
逼走KIMI?
認真, 真係好撚黑
之後真係愈黎愈黑
2010, 2012
如果佢差好多分,我都覺得無咁hurt
次次都係差果幾分
2007 hungarian gp q3 迫害太陽神令佢冇得做hotlap
2010 fernando is faster than you
認真
問題係響大頭度
黑到呢個地步已經唔係單純冇運咁簡單
大頭做過啲咩衰嘢? 黑左十年有突
同雷諾嗌交?
逼走KIMI?
認真, 真係好撚黑
之後真係愈黎愈黑
2010, 2012
如果佢差好多分,我都覺得無咁hurt
次次都係差果幾分
2007 hungarian gp q3 迫害太陽神令佢冇得做hotlap
2010 fernando is faster than you

佢冇做錯到
個場一熱返又出事
會唔會係佢散熱出哂事
呢個真係強力恥笑
上星期麥記fans話康打冇爆係因為天氣凍
今個星期暖返就見真章

結果麥記兩個星期都過熱
係咪又懶係野咁整瘦部車
開始懷疑之前honda爆得咁密係唔係同散熱不足有關
老柒
細牛還番康打一個清白

唔好開心得咁早住, 陣間衰口臭
真心麥先係老鼠屎
又浪費我冰幾年青春
因為老麥行size zero?
上周的第一次季前測試會由於車輪螺母故障以及排氣管支架損壞,讓McLaren未能達到所預期的里程數。

然而McLaren在第二次季前測試會的第一天又遇上了新麻煩,Stoffel Vandoorne在跑完暖身圈回到維修區後,MCL33的Renault PU因為電力系統問題故障而關閉。不久後Vandoorne回到場上時又遇到了同樣的問題只能停在路邊,也帶出了紅旗。經過長時間的檢修,Vandoorne在午休前終於再度出場,所以車隊可以做系統檢查,但在上午的行程也只能夠跑了七圈而已。

根據場邊消息,電力問題與電池有關,但問題是出在McLaren還是Renault?目前尚不清楚。
冇玩size zero好耐啦
不過都係仆街
你錯喇, 唔係冇玩
係個個都玩SIZE ZERO
個個都瘦身但無人瘦到會犧牲出力穩定
又黎

22:52 Red flag!
22:52 It's Vandoorne stopped at Turn 3...
劏車啦屌
死啦,麥記好似仲柒過用康打嗰陣
老麥 轉完engine之後都係壞車 執柒咗佢啦屌
之前係咁屌康打壞,依家冇得賴啦
McLaren 之後到大牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞