小息完響預備鐘 趕排隊急吞嚥 墨丸卡喉 三年級女生命危

207 回覆
17 Like 98 Dislike
識食一定收4粒牛丸係嘴度上堂慢慢食
識人識佢屋企人
其實真相係個女仔食食下比個六年級生撞到
之後啃親
詳情唔清楚
但屋企人話唔追究
依家個女仔腦積水
我小學真係試過打鐘仲咬緊嘢俾人捉,係講緊啱啱開始打鐘個唔夠十秒個八婆訓導就行埋嚟屌鳩我。我屌你老味紅燈轉綠燈中間都要閃十零秒提下你啦,一打鐘就要人時間停止係咩道理。又試個同一個訓導捉我午膳時間傾計,明明只係我對面嗰兩條友傾我冇傾(我背對住個訓導),佢捉咗我地三個上去屌完一輪之後,嗰兩條友話:其實我地唔識佢 。個訓練即刻柒到面都紅,但都係冇同我道歉。我祝依類閪格訓導死全家,日日喺下面嚥墨丸永不超生。仲話做教育培育未來社會棟樑,人唔笑狗都吠

覺得香港真正有愛心同有料既人係唔會做教畜 識人做超廢小學,校長西,零愛心,唔鐘意小朋友,老師廢,中文都唔識打教電腦科 ,乜都叫教學助理做,唔知名校係咪會質素高d
屌你倉鼠咩
中小學唔教游水,急救,垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞