小息完響預備鐘 趕排隊急吞嚥 墨丸卡喉 三年級女生命危

207 回覆
17 Like 98 Dislike
所以我見識過咩叫忍到瀨尿,
然後話番你點解唔早啲講
收嗲啦你班能樣,呢家個小妹妹出事仲要講埋d廢話。
以前有五毫子買粒蜜蜂糖食已經好開心
收嗲啦你班能樣,呢家個小妹妹出事仲要講埋d廢話。

咪係,扣你地五十分
其實而家好多小學冇呢d野賣就係類似咁既原因。(例如驚食物不潔肚痛)
佢地唔明喺個制度問題 延長小息時間都唔明
佢以後好憎食丸類食物
香港人小學已經要趕住投胎
如果真係拍背就死撚咗啦
on99 咁大個人少少常識都無
拍背邊有錯?
拍乜撚嘢背
正確急救唔係拍背
不如你叫佢用筷子喺個頭上面大叫骨落丫戇鳩
係咪又係打左鐘見到學生咬緊野會屌
拍背岩架,如果病人得1歲
on9規舉,垃圾教育
其實拍背會令到卡住喺氣管嘅異物鬆動,然後再跌入啲,另到拎翻出黎或者咳翻出黎嘅難道再高啲。

利申 有急救證
唔係環抱再禁個胃附近位置禁郁橫膈膜咩
bend the patient over and give 5 back blows wor
其實拍背會令到卡住喺氣管嘅異物鬆動,然後再跌入啲,令到拎翻出黎或者咳翻出黎嘅難度再高啲。
如果係bb嘅話要將佢面向下long係大脾度先好拍背。

利申 有急救證
Dr. Heimlich finds the addition of the back blows outrageous. He claims there is no scientific evidence whatsoever for the effectiveness of the back slap, that it is an old wives' tale. "On the contrary," he says, "a back blow is likely to drive the object deeper into the windpipe, making it more difficult to retrieve."

Wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞