沈陣營第八十五期 - 愛淡是振盈,嘔了熊仔餅

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
屌你老母毒果新聞記者,唔撚識咪撚鳩噏啦柒頭,我睇到你睇緊呀,快撚啲改撚返佢
毒果死全家

本身毒果已經燈到爆

仲上黎抄幾句當自己野

ps. 師傅本身準到加零一,唔洗毒果說三道四

https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20180120/57730102?_ga=2.262849228.1545080700.1515342764-419314157.1508904874
【港島補選】維園阿哥選港島補選 沈大師力撐代表…

曾經紅極一時嘅維園阿哥、馬草泥任亮憲復出喇,噚日佢宣佈參加立法會港島區補選,仲搵咗唔少知名嘅金融界人士幫佢站台,其中一個就係紅遍兩登討論區、人稱「沈大師」嘅訊匯證券行政總裁沈振盈!沈大師憑佢嘅實戰理論折服網民,一眾網上沈門弟子得大師明燈指路行相反方向,近日喺股市都執唔少,今次大師玩埋選舉,好多人想睇睇佢嘅燈力如何。
屌你老母毒果新聞記者,唔撚識咪撚鳩噏啦柒頭,我睇到你睇緊呀,快撚啲改撚返佢

沈門內政不容許任何媒體說三道四
佢係低調樓post長客嚟,有啲人買咗老千股坐艇唔想輸搏有人接火棒,玩得老千股預輸嚟玩㗎啦,我夠有玩,唔見我死,唔輸得咪唔玩呢啲之嘛,大把正路股可以揀
怎去開始 解釋沉振盈
買一手 call put 對家先
胡言亂語 出Show交税
樓市話跌未了事

乜都走去沽聯想都增持
我怕師父瘋癲傻了事
爆單邊沽盡七次 贏盡大市話跌未了事

撐爛的燈盈 代表絲絲沽意
暗里隨著閃閃光輝 映照得奪耳耀眼
大象愛沈振盈 終會消失去
那幻影卻一一再現我心底
大象似的沈振盈 埋藏連登深處
叫我每一個晚上 也可抱擁著你

劣改by 西門丁九隻雞
沈門而家搞到有聲有色 d人係咁想痴埋我地拎jetso

師父諗辦法保障我地利益

不如開埋個連登accout 比師父
毒果班撚屌夠膽串師父,等師父祝佢間公司業務蒸蒸日上,成班毒果財經記者長命百歲,身體健康
沈門起晒朵,真係怕喺會館外面聚集太多記者,唔知點算
到時加密都冇撚用

沈門人才濟濟
未驚過

依家都冇用,佢睇到嘅
CFU
天氣凍,着多件熊衫保暖呀
路過湯財個老千股post
發覺佢都有少少師父救得一個得一個既高尚情操
有傻鳩屌佢揚晒啲老千股搞到少左人搭沉船走唔到貨
佢係低調樓post長客嚟,有啲人買咗老千股坐艇唔想輸搏有人接火棒,玩得老千股預輸嚟玩㗎啦,我夠有玩,唔見我死,唔輸得咪唔玩呢啲之嘛,大把正路股可以揀

入去睇留言笑死
自己中左伏就屌鳩人公開老千股名單搞到以後無替死鬼接火棒永世走唔甩,咩邏輯黎
師父又真係學詠春喎
一定要睇
新手留名
其實追左幾個post, 之前跟左樓王買左2手1776 入門學野
你覺得C FU問ADMIN拎ACC...佢會唔會唔比先

到時送夠32000個AC俾佢又點話
跟我睇住輸錢呀
大膽!
狗年師父只需8500個ac
不如開埋個連登accout 比師父
到時加密都冇撚用
依家都冇用,佢睇到嘅
你覺得C FU問ADMIN拎ACC...佢會唔會唔比先

到時送夠32000個AC俾佢又點話

3萬2咁多個? 有阻力

3點9沈大師-主力沽連登AC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞