沈陣營第八十五期 - 愛淡是振盈,嘔了熊仔餅

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
\|/
大大佬
屌如果我無認錯人既話,佢係早上個星期話啱啱療完八月傷嗰位師兄黎
大佬呀,心急追數都睇清楚呀
qq 如果無十足的把握都唔熊得ga!
QQ熊我只敢即市買數格仔,一定唔過夜
屌唔係話我一定啱呀
但係qq 你覺得佢會跌既咪走哂d 牛等特價囉!
大勢仍然uptrend 緊ga!
咁貪想奶兩邊咪遲早奶嘢囉!
qq就算有十足的把握都唔熊得,95%死
你唔好見我成日公海熊QQ,我果啲係貢品熊
預左打靶,間唔中有得食下熊仔餅只係好彩

我當貢獻比師父,他日師父會還返比我
發現張聖物圖,師傅個樣越來越矇矓

每edit再save再upload一round,pixel就低左......
大師兄唔知有冇時間可以搞搞佢
指數越升越高,師父個樣越黎越暗淡
就黎變透明
會唔會變咗咁
轉身訊號!

每edit再save再upload一round,pixel就低左......
就黎變透明

平時掛住J大佬無人留意過師父
今日師父一大成就 - 令175重追100天線 keep going, well done boy!

就黎變透明

大吉利是 師父會永遠陪住我地的
真心勁!
師傅show us shuming
Master Shum

佢不嬲都淡, 恆指愈高佢愈淡係正常
連潛力圖都同熊有關
突破盲腸
好有效率

有慧根

我個春爛咗啦
就黎變透明淫魔
就算係沈判雙週都唔敢熊呀
佢一抝腰可以係$10 咁抝,唔打靶都輸一百幾十格㗎!

到底眼科會繼續free fall定起死回生呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞