誇世代 (25)

1001 回覆
31 Like 9 Dislike
鳩估大結局一定留伏線吊觀眾線
不過續集九成九會冇咗回事
Sad ending開放式結局
50周年咁玩法應該會係好爆
有無人知點解尚家成家跟老母姓?
痴線
降魔的點比

呢套真係 難得的少TVB 味道的劇
膠得尼有劇情
cast 又屈機

唔止年度神劇
對上一套我覺得係 天與地 先夠破格
場打劇都多動作 幾好睇
求各位巴打可唔可以解析個電視係咩事😭😭😭
bobby 以前睇到嘅係指路明燈 有件事嘅解答方法
坤狗睇到嘅似係未來 我覺得咁樣係一set 講佢地換身個兩個嘅能力有minor difference 所以呀田同walking 換完一個係聽動物心聲 一個係人心聲嘅差距 我自己係咁睇

我想問琴日果集啊田同佢個女同bobby接觸身體時點解個樣突然咁震驚恍惚?

因為佢開始聽唔到心聲
心戰其實都唔錯
有無人知點解尚家成家跟老母姓?

雷震係入贅女婿,所以細路跟呀媽姓,咁d財產先無咁易落入外姓人手
部機依家應該得walking知之前賣左上深圳,想睇陳豪聽日點樣可以搵咁多卡出嚟

可能搬返去新光呢!琴日波比話俾陳毛聽係新光有得禁
一次過煲晒降魔的
有幾段係幾好

不過拍埋跨世代真係差啲

唔係降魔的差
而係跨世代明顯超一班
春巴
誇~一切要誇
讓無窮念頭開放吧
舊~範圍全部不管他

依家睇返真係好有意思
呢套劇啲念頭真係好鬼正
bobby同dina
希望遲啲會出返Director's cut
睇啲NG片好似cut咗好多嘢咁
miss左Paris個live
一個鐘前
係喎,walking同田交換完後好似無再動物傳心過?
早多你兩個星期追返晒
而家緊湊到預告都變左緊張bgm,
d ng片段就越黎越好笑
家姐叫尚慶莊,妹叫尚慶端,但端莊
突然覺得七姊妹個名有度過
雖然全部尚可X,
但清秀頌瑤明顯有心思d,而嘉欣兒就隨便得多 係咪關以為可望夭折所以後面d女都無咁有心機改名
Btw阿六坐正風險部阿頭後返工裙變褲好易留意到,不過仲有ali d衫都有心思,初期著得好博出位,拍埋姊妹到特別顯眼,後期正常返好多,唔會著到花lee轆
的確係膠劇
阿六咁就洗左白 快係快但都唔會話太講唔通

自己搞出隻鑊要揹返無得走要救家,
然後爆左尚董原來都做過陷害親家姐上位呢種事,阿六之前跣家姐想上位原來係遺傳阿媽 6就好似無咁衰咁
有結局預告了
有錢囉

入贅係好傳統tvb劇情
Bigbig可以重睇喎
話晒Paris 係明星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞