誇世代 (25)

1001 回覆
31 Like 9 Dislike
想係結局之前煲多次
因為聽唔到
嗰啲痴線佬就唔好理佢哋啦 玩下功能卡咁樣都怪力亂神

鄰國套步步驚心夠講穿越時空啦
投降魔的定係誇世代好
最佳女主角同我最喜愛的電視女角色
希望可以帶ali上頒獎台
大結局有冇加長版?
求各位巴打可唔可以解析個電視係咩事😭😭😭
bobby 以前睇到嘅係指路明燈 有件事嘅解答方法
坤狗睇到嘅似係未來 我覺得咁樣係一set 講佢地換身個兩個嘅能力有minor difference 所以呀田同walking 換完一個係聽動物心聲 一個係人心聲嘅差距 我自己係咁睇

我想問琴日果集啊田同佢個女同bobby接觸身體時點解個樣突然咁震驚恍惚?
因為聽唔到

點解聽唔到?
其實你係咪啱啱睇
係嘅不如由頭睇起啦
無, 套劇剩番兩個鐘
應該最少有女喜
坤狗睇到嘅似係未來 我覺得咁樣係一set 講佢地換身個兩個嘅能力有minor difference 所以呀田同walking 換完一個係聽動物心聲 一個係人心聲嘅差距 我自己係咁睇

我想問琴日果集啊田同佢個女同bobby接觸身體時點解個樣突然咁震驚恍惚?
其實你係咪啱啱睇
係嘅不如由頭睇起啦

放工遲左miss左兩三集😭
walk係幾時聽過動物心聲

因為聽唔到

點解聽唔到?

why???
50集喎
得返47小時就做大結局啦

不眠不休應該兩日睇得哂
walking係幾時聽過動物心聲
你會唔會太多問題問

唔係唔投呀麻
鳩估:Bobby個身體去咗荒島,爆發潛能
頭幾集講過
投降魔的定係誇世代好

誇世代
我覺得要出到套咁既野,仲要dup唔少人力物力
製作組一定係過左勁多關先說服到cctvb
勇氣可嘉
不如你上去WIKI睇下大綱再入黎啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞