誇世代 (25)

1001 回覆
31 Like 9 Dislike
首片尾曲真係好襯Mike&Paris
有一幕Paris諗住去西藏
Mike諗住札花 諗住追返佢
果幕冧死
全部都係抽自己劇
同朕check下
黑施儀
臭雞
跳天台
學是學非

幕後玩家
希望可以有完整版播
睇返ali個live...佢講左同阿mo係happy ending...同埋佢唔會去睇大結局
一直以為佢9up
閃電俠咩
我知佢地交換番呀
你明唔明我問咩
我知呀 但係張圖好玩呀嘛, 條阿伯個表情
佢地主要演員好似有圍埋一齊唱過劇本先拍
所以佢地拍之前應該知自己條線有無甩漏
漏左邵美琪既刀下留人
歐陽震華 陳豪 張繼聰 森美 關禮傑 吳業坤
田蕊妮 李佳芯 邵美琪 江美儀 龔嘉欣

《誇世代》五生五旦鼎盛陣容 50集奇幻台慶劇跨年送上
http://www.tvbusa.com/tvb-weekly/tvb-weekly-cover-story/1062-my-ages-apart/

有阿bob咩
有...一開始做綜藝節目主持...玩阿田
係喎
阿田條線唔多記得
當中一場是《上海灘》,我與傑哥、Ben在大暑全年最熱的那天,穿大褸毛領拍雪景,全身盡濕,差點中暑頭暈,地下好多熱氣蒸上來,好辛苦,雖然效果好靚,但付出代價好大。

熱撚死人咩
邊度有得煲返全套
仲有歐陽震華講咗龔嘉欣嗰句幕後玩家「神級」對白
睇漏自吞
劇中我與Ali一開始是未婚夫妻,我看到她演出用心,但唯一不專業的,當我們有錫戲時,她多次問導演是否真錫,要求就位。這方面真是太不專業,對於她角逐視后是需要減分的!點解我真錫就話唔需要?我見她錫其他人時沒有疑問的,但對我只是錫面卻要求借位,好似這樣的安排委屈了她。

森美
個個都想比ali咀
呢排經過開新光都不自覺望一望大堂有冇部磅重機係度
如果佢真係撼返出嚟我諗多咗好多人去磅
你google打線上看都搵到
呢套野完全係think outside the box

Cult得黎成套野好連貫,同以前既劇集完全唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞