誇世代 (25)

1001 回覆
31 Like 9 Dislike
咩電視 阿爆睇到嗰個?
Big big channel ? 投完即刻del
咁啊田係咪即係搭的士嘅時候響鐘冇走到,俾人困住左
求各位巴打可唔可以解析個電視係咩事😭😭😭
坤狗睇到未來

然後呢????果d戰爭畫面係咩意思??

please
咩電視 阿爆睇到嗰個?

ysys!
佢就係未來囉
bobby 以前睇到嘅係指路明燈 有件事嘅解答方法
坤狗睇到嘅似係未來 我覺得咁樣係一set 講佢地換身個兩個嘅能力有minor difference 所以呀田同walking 換完一個係聽動物心聲 一個係人心聲嘅差距 我自己係咁睇
見fb有d廢中話套野怪力亂神、睇到要揾精神科
真係痴撚線
咩TBB BIGBIG FUN
繼續睇咪知囉

得返90分鐘姐
個電視一定係受咗核輻射感染 以致Alphago入侵。
坤狗琴日嗰集創作嗰個劇本 話香港2047年大亞灣核電廠爆炸,搞到好多核變人

跟住Bobby就係反抗軍隊嘅領袖
唔係架

有D人入黎都話睇唔明啦
巴打睇得好仔細
BIG BIG FUN 投完del就啱㗎啦
link?
bobby 以前睇到嘅係指路明燈 有件事嘅解答方法
坤狗睇到嘅似係未來 我覺得咁樣係一set 講佢地換身個兩個嘅能力有minor difference 所以呀田同walking 換完一個係聽動物心聲 一個係人心聲嘅差距 我自己係咁睇

我想問琴日果集啊田同佢個女同bobby接觸身體時點解個樣突然咁震驚恍惚?
投乜嘢?
笑出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞