沈陣營第七十八期 - 股壇五絕,奇幻島北丐·中神通盈哥

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
聖獸叫囂, 吉兆
痴線
費巴好撚高汁
應該又開車了
個天閪Fanboy係我個毒男同事,日日對住天閪幅千線圖仲多過對住佢老母
今日我公司來左位新女同事,好撚索, 成班男同事包括我,即時好想溝佢,但無從入手
頭先我地一班人去食飯
食緊飯既時候,個靚女突然話醒起呢排恆指升得好勁,想搵個大師跟下
呢個時候個天閪Fanboy好似上身咁,拎天閪幅圖出來話睇圖睇線

我不動聲色,拎個實戰理論出來,捉住靚女隻手,拎住佢隻手喺賊掠王一篤, 入面嘅環球局勢股票冧把阻力止蝕位出哂來
個靚女驚訝到不得了,個毒男仲傻豬豬口啞啞咁拎住天閪幅唔知幾多百鳩幾線嘅圖睇到眼都突埋

個靚女對沈大師實戰理論好驚奇,好想睇,我就比佢睇,佢拎上手想睇阻力位時,見到實戰理論直接出埋準確數字
佢笑笑口話我古惑想參透埋一份喎
我笑而不語,示範一次實戰理論既阻力支持位幾咁準
靚女見到即時話要試下實戰理論可唔可以一齊參透喎
我地就面貼面咁一齊參透實戰理論午間3.9錢錢錢
毒男拎住天閪幅唔知做乜撚嘅圖睇到咬牙切齒

跟住個靚女話下個星期一想玩下個股,想知到時升定跌喎
毒男覺得係時間比佢威番次,即時用天閪幅圖想從一堆狗屎垃圾股票畫線圖搵潛力股
唔洗講都知, 善用實戰理論既我,一早已經set好沈振盈師父講嘅股票入watchlist加埋阻力支持位,所有資料一目了然

靚女對我個實戰理論好有興趣, 硬係拉住我話聽日陪佢一齊落盤
我話沈師父有提淡倉避一避嘅功能, 到時佢落咗盤之後,只要我地聽到師父講淡倉避一避定係沈一口淡倉就可以搵到哂止賺, 止蝕, 買入賣出價等, 到時錢如噴泉啦

毒男望一望我地兩個有講有笑,再望一望自已一堆線嘅天閪圖
我都覺得好過意唔去

天閪大屍,玩的是賓周
實戰理論, 玩的是女人
痴線
費巴好撚高汁

費巴好波
//我話沈師父有提淡倉避一避嘅功能, 到時佢落咗盤之後,只要我地聽到師父講淡倉避一避定係沈一口淡倉就可以搵到哂止賺, 止蝕, 買入賣出價等, 到時錢如噴泉啦//

全文精義

費巴花式哄盈技巧果然出神入化
食食下飯噴出嚟
潮文
點解冇人理海通
我果陣睇覺得佢夠歷史
大師唔單只派錢俾各位弟子 仲幫埋沈門單身弟子脫毒 功德無量
費子兄果然好文采

between 想問下聖獸嘅由來
七兄
一齊闖三萬二大關
一齊摑鳩師父個閪嘴

聽日就32000
實戰理論尤如九陰真經
只要參透到玄機 就可以屌打其他門派
已開定新post

沈陣營第七十九期 - 辦年貨,搵盈哥

[img]https://lihkg.com/thread/525267/page/1[/url]
已開定新post

沈陣營第七十九期 - 辦年貨,搵盈哥

https://lihkg.com/thread/525267/page/1
Fred仔哄盈都係想師父唔好去搞美股
【北水追蹤】滙控有大水喉照住 (17:53)

on.cc東網專訊】恒指今日(周三)動力略減,收報31,073點,升62點,主板成交金額增至1,406億元。港股通成交額為200.32億元,較上個交易日增加約31.92億元,佔主板成交額近14%;南下資金淨流入增加約1.76億元至39.09億元人民幣。

滙豐控股(00005)股價近期反覆向上,今日升1.4%報82.1元,港股通錄得淨買入約22.84億元,為港股通淨買入金額最多之個股。

騰訊控股(00700)股價回軟,跌0.7%報440.4元,港股通錄得淨買入約2,780萬元。

建設銀行(00939)則反彈0.7%報7.65元,港股通錄得淨賣出約9,215萬元。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞