沈陣營第七十六期 - 三萬點大整固?大整蠱就有份!

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
好唔開心,因為冇信心搞到冇左一萬蚊

crypto?
正股,睇左半個月差一格入唔到,點知爆升10%

crypto?

追價唔會等

crypto?

楓葉?
#metoo
億幾,無人中

希望師父有六合彩既實戰攻略

crypto?

楓葉?
#metoo

冇得咁計, 宜家三萬點大把股等升, 大把機會...
原來中左3個字
買親都係電腦飛中多
億幾,無人中

希望師父有六合彩既實戰攻略
2016年3月1日,六合彩有成億。

當時,師父預測一億金多寶:「嗰日係壬午日,有火有水,開嘅冧把會側埋一邊,即係唔係開大就開細,1同9出現機會較多。」

結果,3月1日「億元金多寶」搞珠結果為:
11、16、19、21、30、33,特別號碼31。

狂買同1字有關嘅號碼,都中四個字

開曬中間, 連六合彩都燈埋
\|/
\|/
\|/
\|/
去開新post先,一陣外出驚爆post
已開新post

沈陣營第七十七期 - 牛三轉熊一農曆新年大茶飯

https://lihkg.com/thread/521770/page/1
\|/

有無人有興趣?

利申:我無

有無人有興趣?

利申:我無

VR 打飛機店?
我諗係
買個google cardboard 自己上a_gle好過啦
秋葉原間VR av店, 俾錢入去看av打飛機
頭先亂鳩咁睇吓HSI圖,呢波似係第二次上升通道,指向32255咁上下位置,嗱我純粹鳩估3-4月到

頭盔mode: 斷鳩估,唔作為任何投資/機建議,分分鐘睇錯圖,瀨嘢唔好屌我

一切以師父為準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞