沈陣營第七十六期 - 三萬點大整固?大整蠱就有份!

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
其實CFU 夜晚都有做節目𠺢
正確黎講係日日夜夜

呢d689藝術你識條鐵咩
預計2018年1月5日晚錢錢錢內容
常務理事內容
-- 自己救得一個得一個 Jed
-- 自己有87 97 07股災經驗 Jed
-- 自己計數準又識經濟
-- 自己記憶力勝人一籌 Jed
-- 自己係投資, 人地係投機
-- 自己基本分析一定中,市場係錯/扭曲 Jed
-- 自己識香港息口/金管局/任志剛歷史
-- 太多散戶有怕賺少心態 Jed
-- 個個問溝貨, 冇人問沽貨 Jed
-- 今日股市等同莊家股
-- 上番30000跟本無人贏錢
-- 殺落黎無人避到

新聞J點
-- 縮表全球資產爆破 Jed
-- 美股已見頂 Jed
-- 債市爆破在即
-- 拆息大升
-- 992 / 941 見底 , 可以楂 Jed
-- 2018大通脹
-- 農曆年前後大跌
-- 700 / 舜宇 / 388 見頂騙局 Jed
-- 北水係唔存在
-- 大陸債爆破/地下錢爆破
-- APPLY概念唔掂
-- 大陸地產爆破, 樓唔係用來炒 Jed
-- 香港地產爆破
-- 英國王坐艇/轉呔/HIT AND RUN
-- bitcoin 一定爆煲
-- 蘋果概念唔掂
-- 鬧DAVID WEBB縮骨

各位師傅
我聽完錢錢錢, 覺得今次師傅係重點睇淡內房

好似上幾個星期重點睇淡0027咁, 個陣仲話最後逃生門

如果我想造淡內房? 可以邊隻股票入手? 含大好鬼喎. 玩碧桂園?
各位師
我聽完錢錢錢, 覺得今次師傅係重點睇淡內房

好似上幾個星期重點睇淡0027咁, 個陣仲話最後逃生門

如果我想造淡內房? 可以邊隻股票入手? 含大好鬼喎. 玩碧桂園?
錢錢錢中分享既五行

星期一 先高後低
星期二 反覆上落
星期三 偏軟
星期四 偏軟
星期五 大幅波動
有勞
大膽
沈師父
市場價格永遠係錯
師父今日果句「牛三轉熊一」真係重中之中,值得師兄弟們細味品嚐
其實即係確認升勢,但繼續睇淡,應該點解讀
嗱,呢啲咪老狐狸,又唔會承認睇錯,牛三轉熊一係幾時冇講,總之轉緊中,到扑中股災咪可以講成年喇
你都咪話呀,頭先新聞先話侵侵牽涉妨礙司法公正
點上成年,講成世啦
87 97 08 講到今時今日都仲講緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞