[認真文]任天堂再唔改下個推廣方法(PR),遲早都係執笠

117 回覆
142 Like 47 Dislike
買PS4 只為機戰同fifa,買switch只為zelda同孖車。講真PS4 甘撚多大廠出的遊戲,有幾多堅係好玩,你又玩得幾多啊,一二隻夠晒啦

甘你老母臭化閪咩甘
屌你老母臭西囉甘

死文盲

switch 死極可以靠自己
sony 無人出game 就死
對第三方態度梗係唔同
話任天堂會死既人 睇下個表
賣得好過你部神機ps4 面對係現實
你唔玩唔代表無人玩

ns首年賣唔贏ps4首年,game陣仲要大d

今年感恩節ns響北美呢個世界最大市場仲要賣輸xbx,真係好難講ns有幾勁,過氣老機特價打返新機轉頭。。。

btw,sony果d叫二廠,其實咁多年黎養落,佢班二廠已經唔可以話影響力細過老任,goty都拎過唔少,唔好咁井底ok?

Switch 仲未賣夠一年,而且依家已經過左千萬,PS4首年就千五萬,賣贏賣輸真係好難講,仲有成個holiday season
Game陣可唔可統一下口俓 一時又見人話switch無game玩,依家又話game陣大啲

其實真係咁難明?ps4出道年邊有ns放生埋wiiu nds既陣咁豪華,btw今年ps4 game陣係史無前例咁豪華

一時又屌switch無game玩,一時又話switch好多game
任豚先on9
所有對任記有微言既人都係打手

有啲on9會幫打手
外國有YouTuber 統計過,PS4到現時已經差不多有1,600隻Game...

switch 死極可以靠自己
sony 無人出game 就死
對第三方態度梗係唔同
話任天堂會死既人 睇下個表
賣得好過你部神機ps4 面對係現實
你唔玩唔代表無人玩

ns首年賣唔贏ps4首年,game陣仲要大d

今年感恩節ns響北美呢個世界最大市場仲要賣輸xbx,真係好難講ns有幾勁,過氣老機特價打返新機轉頭。。。

btw,sony果d叫二廠,其實咁多年黎養落,佢班二廠已經唔可以話影響力細過老任,goty都拎過唔少,唔好咁井底ok?

Switch 仲未賣夠一年,而且依家已經過左千萬,PS4首年就千五萬,賣贏賣輸真係好難講,仲有成個holiday season
Game陣可唔可統一下口俓 一時又見人話switch無game玩,依家又話game陣大啲

其實真係咁難明?ps4出道年邊有ns放生埋wiiu nds既陣咁豪華,btw今年ps4 game陣係史無前例咁豪華
外國有YouTuber 統計過,PS4到現時已經差不多有1,600隻Game...

出左咁多年好合理姐
BB就真係SONY 磅水整
留名等睇任記執笠
快D執,依家執,即刻執...
結果到N64,GC,WiiU都未執
以前有驚boy nds罩住,今獲無喎
有垃圾手機game
三廠任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞