[認真文]任天堂再唔改下個推廣方法(PR),遲早都係執笠

117 回覆
142 Like 47 Dislike
食緊野,等陣
switch 可以用到unreal egine
第三方出game 已經易左好多
由n64死攬卡帶搞到ff轉會sony嗰陣已經咁講
講到而家死咗未
望下wiiu
wii u 死到咁都無野 而家點死呀
咁巴打點睇一代鬆獅巴打 大家也是打手,都只係想撈D油水姐
由n64死攬卡帶搞到ff轉會sony嗰陣已經咁講
講到而家死咗未

死左個SEGA
出又點,咪又係全部爆死
老任肯幫人宣傳咩
SONY將DS呢D真hardcore game扶植到家傳戶曉
老任又有無試過將D三流三廠驚大肆宣傳
《妖怪手錶破壞者2 秘室傳說 麥林槍/寶劍》LEVEL5 本週銷量208540
你都係活係自己個世界算
妖錶2賣廿萬都好拎出黎講?
首先呢隻驚係出係3DS 唔係switch 本身3DS賣左就黎7年
而且妖錶曾經係過百萬大作黎,賣到得返廿萬都好意思講
應機啦,我應你慢少少就串柒柒,上水未呀

攞總條銷量同週銷量比
見你咁憨鳩都唔好意思應你啦
『妖怪ウォッチ2 元祖/本家』初週販売本数はいきなりミリオン突破の128万本!

https://www.famitsu.com/news/201407/15057222.html

對唔住我真係好戇鳩呀

#xm

師兄你岩 細佬我唔應該咁多鳩嗡,而係做多D資料搜集
唔係遲早變成由100萬變到得番20萬都打丁之流
樓主唔回我
食緊野,等陣
咁巴打點睇一代鬆獅巴打 大家也是打手,都只係想撈D油水姐

總之打手都係窮、on9
任豚先on9
所有對任記有微言既人都係打手
為兩餐姐
任狗差隻寶可夢 就可以收埋部機等switch 2
買PS4 只為機戰同fifa,買switch只為zelda同孖車。講真PS4 甘撚多大廠出的遊戲,有幾多堅係好玩,你又玩得幾多啊,一二隻夠晒啦

甘你老母臭化閪咩甘
索狗標準答案:等多兩年睇下點

我: 無你咁心機搵圖表
wiiu有岩田,而家無左喎

switch 死極可以靠自己
sony 無人出game 就死
對第三方態度梗係唔同
話任天堂會死既人 睇下個表
賣得好過你部神機ps4 面對係現實
你唔玩唔代表無人玩

ns首年賣唔贏ps4首年,game陣仲要大d

今年感恩節ns響北美呢個世界最大市場仲要賣輸xbx,真係好難講ns有幾勁,過氣老機特價打返新機轉頭。。。

btw,sony果d叫二廠,其實咁多年黎養落,佢班二廠已經唔可以話影響力細過老任,goty都拎過唔少,唔好咁井底ok?
Ps4個畫質喺好過switch
但又lag機又彈game
要畫質好唔買xbox

個人感受
Xbox 視覺享受
Ps4 多game
Switch 輕鬆玩遊戲

都唔同定位
Switch 比其他好就喺多老本
Zelda MARIO ....
Switch 仲要未出sport 系列唔計just dance
當年will都要出名嘅sports

加上switch 個ir sensor 都未用己經大買

Switch 由頭目的都係好似nds
唔喺要做遊戲機一哥
但每個打機嘅人都會有部switch

對第三方態度梗係唔同
你唔玩唔代表無人玩

今年感恩節ns響北美呢個世界最大市場仲要賣輸xbx,真係好難講ns有幾勁,過氣老機特價打返新機轉頭。。。

btw,sony果d叫二廠,其實咁多年黎養落,佢班二廠已經唔可以話影響力細過老任,goty都拎過唔少,唔好咁井底ok?

Switch 仲未賣夠一年,而且依家已經過左千萬,PS4首年就千五萬,賣贏賣輸真係好難講,仲有成個holiday season
Game陣可唔可統一下口俓 一時又見人話switch無game玩,依家又話game陣大啲
任記撚鳩三廠是常識吧

對第三方態度梗係唔同
你唔玩唔代表無人玩

Switch 仲未賣夠一年,而且依家已經過左千萬,PS4首年就千五萬,賣贏賣輸真係好難講,仲有成個holiday season
Game陣可唔可統一下口俓 一時又見人話switch無game玩,依家又話game陣大啲

其實真係咁難明?ps4出道年邊有ns放生埋wiiu nds既陣咁豪華,btw今年ps4 game陣係史無前例咁豪華
宗教團體點會咁易執笠
無錯
SWITCH 全部大作都係自家品牌黎
玩埋mario真係諗唔到仲有咩大作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞