[認真文]任天堂再唔改下個推廣方法(PR),遲早都係執笠

117 回覆
142 Like 47 Dislike
係呀,樓上有人覺得我窮到連部2340既垃圾都買唔起啊
出又點,咪又係全部爆死
老任肯幫人宣傳咩
SONY將DS呢D真hardcore game扶植到家傳戶曉
老任又有無試過將D三流三廠驚大肆宣傳
講事實你知又唔敢回正垃圾
Show Blocked User - 大峽菊
Too long no read
咪回緊囉
《妖怪手錶破壞者2 秘室傳說 麥林槍/寶劍》LEVEL5 本週銷量208540
你都係活係自己個世界算
好煩
妖錶2賣廿萬都好拎出黎講?
首先呢隻驚係出係3DS 唔係switch 本身3DS賣左就黎7年
而且妖錶曾經係過百萬大作黎,賣到得返廿萬都好意思講
應機啦,我應你慢少少就串柒柒,上水未呀
做打手為果少少錢唔係窮係咩有人話你買唔起switch咩,果然講中 on9&窮
對唔住呀
即刻賣左部 switch 唔落地獄啦
收皮啦 我地switch有食鬼玩 你地ps4有冇呀
好老實講我覺得老任既傳說去到nds已經收左皮
『妖怪ウォッチ2 元祖/本家』初週販売本数はいきなりミリオン突破の128万本!

https://www.famitsu.com/news/201407/15057222.html

咁就岩啦
佢一日有pokemon等等嘅經典嘢一日都幾難收皮
因為大把fans長追
switch靠一廠+party indie game已經唔會收皮
過多排高裝機量 就會一堆三廠大作
老任下一代機 如果唔似switch咁有gimmick
唔會贏到sony(如果sony發揮正常)
對唔住我真係好戇鳩呀

#xm

switch 死極可以靠自己
sony 無人出game 就死
對第三方態度梗係唔同
話任天堂會死既人 睇下個表
賣得好過你部神機ps4 面對係現實
你唔玩唔代表無人玩
樓主唔回我
demon's souls時sony無諗過隻game賣得下

dark souls 係bandai namco俾錢整

唔係sony將佢發大 基本上DS一隻都係3平台咁出 除左第一集PC係後期出

DS既口碑係黎自本身第一集既成功同人傳人多

唔好亂將呢樣野歸功於sony
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞