沈陣營第七十三期 - 聖淡大茶飯

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
係堅屋數浪 笑到仆街
沈門師兄聖淡休市都披甲上陣討伐股壇梁天琦(自稱)
其實大家無謂再同天_係網上泥漿摔角啦
講既論點已經係不停重複,真係「受害者」又唔出黎同sfc file complaint
再係網上大佢成個感覺反而仲似潑婦罵街
再咁樣追住黎屌好容易令佢變做網上公審受害者,反而會令人對佢有同情心
如果無人報sfc,其實花生已經派完ga la
講既論點已經係不停重複,真係「受害者」又唔出黎同sfc file complaint
再咁樣追住黎屌好容易令佢變做網上公審受害者,反而會令人對佢有同情心

我地就係要鼓勵佢地去開file 等班受害者知道佢地係可以拎返公道
定唔定到罪唔係我地可以控制 等SFC查
但點都要查 點可以俾一個冇牌既學生係個group咁樣撚班信眾

我地就係要鼓勵佢地去開file 等班受害者知道佢地係可以拎返公道
定唔定到罪唔係我地可以控制 等SFC查
但點都要查 點可以俾一個冇牌既學生係個group咁樣撚班信眾

係呀,但唔係同個大師係度泥漿摔角同抽水囉
係堅屋數浪 笑到仆街

好仆街但我好鐘意佢句中中中
我最憎2類人,金融寶葯黨及水人嘅地產aa

係樓post同A大哥狙擊個水鳩巴打嘅aa,屌到佢消失無縱

呢條撚樣好大機會犯法嘅,仲係連登搵客開班,唔屌到佢甩轆唔得,

要保持一個台質素,唔好比啲冚家剷喺度做免費搵食平台
我可以收隊,我諗要等比咗錢嗰啲人出嚟,撚夠狗
到底比人昆個班友想點,咁都唔企出黎

(好似話) 有受害者開左gp, 叫埋個律司入去
我們同聲晚禱

我們的師父,
願你的熊受顯揚,
願你的淡來臨,
願你的沽意 同船就齊心,
如同在沈判。

星期三手機股
依幾日反思緊其實沈門洗唔洗改善下呢?

我地成日談笑風生講叫雞,d新手唔知我地高手如雲,以為我地係小圈子、係沈大師打手。

反而果d呃人老千,成日中中中,講一大堆謬論/術語,咩黃金比例係大自然奧妙都講得出口。

d新手聽到出晒水,然後衝入比人呃。

我地一向嫉惡如仇既沈門於心何忍呢?見到咁多人比人呃倍感悲傷!

所以我地要講多d吃喝玩樂花天酒地,平復一下心情,果班白痴仔咁撚蠢唔死都冇用!唔好比佢地影響左,弱智會傳染!
冇撚錯,謬論連篇,點似得沈門冇廢話,只有實戰
大師會唔會係澳門輸到無錢坐船番黎
你擔心下星期三開市先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞