沈陣營第七十三期 - 聖淡大茶飯

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
今朝新聞講BTC反彈, 睇黎老貓再出POST就係.....下一波攻勢
仲可能慘絕人寰
師父話手機設備股有排捱,之前炒高晒,跌好正常嘅事

師父: 2382合理pe 25-35倍
搏彩股已經短期見頂,出年嘅增長已經有限數,明年調整好先好買
經老貓祝福, BTC傳奇會不會一跌不起
現在準備高追入市/手持coin碎的咪
平保有可能落返80樓下,呢隻唔係好適合

丁蟹都不敵城中富豪既好運
BTC睇有無高人照住力抗老貓黑魔法
瑞聲舜宇一路好走
呢幾隻手機股死好多人
師父:3333、1918跌咗好多,反彈正常,唔係基本面有改善,嚟緊我都係睇得好淡

正路黎講12月頭個沈判雙週應該走晒止賺或者止蝕
坐到而家真係抵打屎忽
其實佢係唔係仲STRONG HOLD緊
放假無追蹤佢一排
師父:中車炒咗上嚟,業績麻麻,其他都係跟中車炒作,會唔會集體中伏
365如果買咗3396,2015年365仲蝕緊,舊年幾千萬利潤,唔值搏
師父回答觀眾,2018@170佢唔識搞,如果140買入,130打咗佢,早已經講過呢啲股抄高咗,扯到170後發作啦
今日師父live係咁多,見佢生意失敗咁,澳門跌錢?
可能出得太多精未回氣姐
me is ready, 新年後撈2382
師傅加持ing,依家等老貓放棄SH
沈判
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞