沈陣營第七十三期 - 聖淡大茶飯

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
有請最新加強版聖物,攞你命32000

徙置區大堂公告

沈門朝聖區,新入門必讀

https://lihkg.com/thread/390469/page/1

大家繼續happy等大師兄回歸,新入黎既d j 圖唔該放得好d。
上一期post

沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

https://lihkg.com/thread/503414/page/1
番聽時再MARK番JED內容

預計2017年12月22日晚錢錢錢內容
常務理事內容
1. 強調自己救得一個得一個
2. 自己有87 97 07股災經驗
3. 自己計數準又識經濟
4. 自己記憶力勝人一籌
5. 全港財演一時一樣, 只能信我
6. 自己係投資, 人地係投機賭錢
7. 自己基本分析一定中,市場係錯/扭曲
8. 睇中太多散戶有怕賺少心態
9. 今日股市等同莊家股
10. 比人鬧 發財埋便 / 一世捱窮 / 一世揸兜

新聞J點
1. 縮表全球資產爆破
2. 拆息大升
3. 美匯大升
4. 992見底
5. 北水係唔存在
6. J中石油
7. 772 / 700相關 / 388 見頂
8. 大陸債爆破/地下錢爆破
9. A股大牛市試底
10. 大陸地產爆破, 樓唔係用來炒
11. 香港地產爆破
12. 英國王坐艇/轉呔/HIT AND RUN
13. 大破英國皇帝個倉
14. J賭贏Eugene
15. bitcoin 一定爆煲
16. 美國稅改失敗
17. J美股已見頂
18. 債市爆破在即
19. 基金經理MARK哂數
20. 沽長線睇食三五千點
21. 香港樓市扭曲, 殺訂做市
22. 自己識香港息口/任志剛歷史
23. 賭股玩完
24. 沽中資同科投股

常務理事內容
1. 強調自己救得一個得一個 Jed
2. 自己有87 97 07股災經驗 Jed
7. 自己基本分析一定中,市場係錯/扭曲 Jed
8. 睇中太多散戶有怕賺少心態 Jed
10. 比人鬧 發財埋便 / 一世捱窮 / 一世揸兜 Jed

新聞J點
1. 縮表全球資產爆破
2. 拆息大升 Jed
3. 美匯大升 Jed
4. 992見底
5. 北水係唔存在
6. J中石油
8. 大陸債爆破/地下錢爆破/資金鏈斷 Jed
9. A股大牛市試底
10. 大陸地產爆破, 樓唔係用來炒 Jed
11. 香港地產爆破 Jed
14. J賭贏Eugene Jed
15. bitcoin 一定爆煲 Jed
16. 美國稅改失敗 Jed
17. J美股已見頂 Jed
18. 債市爆破在即
21. 香港樓市扭曲, 殺訂做市 Jed
23. 賭股玩完
24. 沽中資同科投股

\|/
無J992
近期J大市多+J樓市又多番
新post leave name \|/
\|/

常務理事內容
1. 強調自己救得一個得一個 Jed
2. 自己有87 97 07股災經驗 Jed
7. 自己基本分析一定中,市場係錯/扭曲 Jed
8. 睇中太多散戶有怕賺少心態 Jed
10. 比人鬧 發財埋便 / 一世捱窮 / 一世揸兜 Jed

新聞J點
1. 縮表全球資產爆破
2. 拆息大升 Jed
3. 美匯大升 Jed
4. 992見底
5. 北水係唔存在
6. J中石油
8. 大陸債爆破/地下錢爆破/資金鏈斷 Jed
9. A股大牛市試底
10. 大陸地產爆破, 樓唔係用來炒 Jed
11. 香港地產爆破 Jed
14. J賭贏Eugene Jed
15. bitcoin 一定爆煲 Jed
16. 美國稅改失敗 Jed
17. J美股已見頂 Jed
18. 債市爆破在即
21. 香港樓市扭曲, 殺訂做市 Jed
23. 賭股玩完
24. 沽中資同科投股

無J992
近期J大市多+J樓市又多番

多謝師兄
好少可師父冇借勢j bc
仲有一點琴晚錢錢錢有講

師傅話 佢睇圖似係會星期三返黎再夾多口上去

之後話 佢睇清楚, 原來只係收市後勁假時段既MARK價MARK左個指數上去 係呃人既

有咩點算吖, 要沽都要等星期三先啦, 唔好諗開開心心過聖誕先啦, 除非係大戶有得OTC沽
大師打救眾生呀
俾我賺次旅行費用呀
落一落293先可以嗎
無J992

節目臨尾有J 佢隻992CALL輪

佢話自己已經食左一半糊 用D PROFIT 重新買過另一隻992既CALL

另外佢呢幾日會過澳門, 新濠花旗骰台、金沙威尼斯人玩百家樂, 加勒比海 可能見到佢

術數:
星期三:先高後低
星期四:反覆偏軟
星期五:好D (反彈)
下星期唔係大茶飯 得幾廿點郁
師傅即係睇淡啦
答我,咁你應該點做呀?
多謝師兄提示先,人多唔去澳門
\|/
落一落293先可以嗎

落293你敢唔敢入貨先
仲有一點琴晚錢錢錢有講

之後話 佢睇清楚, 原來只係收市後勁假時段既MARK價MARK左個指數上去 係呃人既

一齊做淡
仲有一點琴晚錢錢錢有講

一齊做淡

落就緊架啦,重點係一月定五月定十月落
295定325定425先落
我都好想食大茶飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞