沈陣營第七十三期 - 聖淡大茶飯

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
搞2搞竟然有人當沈門搶生意,真係笑撚死人

本post開張初期係基butt師兄搞,為咗吹水嘅啫

後嚟越搞越多人,都冇人估到嘅

呢度早期連tg group都冇,無牌收錢開班更唔會有人做

連登真係小學雞論壇
一直都得,個IP同網址冇封過,有SSL加密GFW檢測唔到關鍵字,不過我上強國上連登就一定通過屋企Router嘅shadowsocks上
原來大陸都上到lihkg
一直都得,個IP同網址冇封過,有SSL加密GFW檢測唔到關鍵字,不過我上強國上連登就一定通過屋企Router嘅shadowsocks上

咁有研究
手機o係深水埗買個d卡應該唔會有問題
大陸買既卡就唔敢講了
\|/ 拜下先
唔會,漫遊經香港線路,冇GFW嘅,就算用強國WiFi或者sim 卡都可以直連Lihkg,只不過唔想強國嘅ISP知道上過Lihkg啫,太多人喺強國直上連登會引起GFW興趣,到時封咗IP同網址,DNS污染咁,冇玩代理經驗嘅返唔到沈門
都差唔多狙擊夠,唔過去啦

事實係我想食花生啫,見佢都幾厚面皮,咪推到佢冚家剷

有人懷疑我跟佢輸錢狙擊佢,真係笑死我
咁又係呀,唔舉報得自己谷撚氣,學二師兄話齋,舉報唔使本嘅,點解唔做?
沈門性誕快樂
祝各師兄性誕出入平安

連登真係小學雞論壇
可能有人想轉移視線

其實個陣四叔教買股有冇犯到法
普通係論壇或者公開講冇問題,否則全部論壇唔使講股啦,主要係有冇收受/意圖收受利益作出買賣指示,有就當作經營受規管金融活動

唔通四叔要開班搵食咩
唔係喎,我試過喺大陸酒店用佢地啲wife上連登係load唔到嫁喎,用自己sim card漫游就得
唔通最近block咗?

3個月前去強國睇傢私,深圳嘅餐廳wifi仲上到
樓王用證監收佢皮果下我真係笑撚左
嚇到條𡃁仔瀨屎
可能係,我星期四先上過去
事實佢有好大機會犯咗法,只不過指出啫

但我估唔到咁多人瀨嘢嘅,照正望2眼都費事睇落去,冇解釋,冇實倉,冇操作策略

二師兄嗰啲係開實倉,有貼倉,有操作策略,兩個世界嚟

事實我所知嘅炒期玩格仔嘅人輸多過贏
話沈門搶生意真係笑鳩死我

痴撚線,係眾師兄弟搵3個用相同炒法既師兄弟都搵唔到啦
眾師兄弟跟既只係師傅既方向,點炒點搵錢一直都係各自表述
沈門靠開班搵食死得囉

都唔夠師父做啦,又冇贏過索羅斯,CV唔夠照

連登真係小學雞論壇
可能有人想轉移視線

普通係論壇或者公開講冇問題,否則全部論壇唔使講股啦,主要係有冇收受/意圖收受利益作出買賣指示,有就當作經營受規管金融活動

唔通四叔要開班搵食咩

我係唔知佢跟咩黎拉人想問下姐
條友之前個tg group 仲係咩咩班乜乜恒指, 唔記得左,,早兩日佢好似嚇鳩到改埋名
之前只係佢入過嚟比二師兄Gamel轟走咗我有啲印象,佢嘅post甚麼圖都懶得睇

基本上佢依家先知瀨嘢,原來財演界有規範嘅,唔係阿豬阿狗都可以咁做

賣波料賣馬料咪冇事,都唔做功課嘅
師傅就係普渡眾生,跟佢買已經fatfat,邊洗俾錢上堂

連登真係小學雞論壇
可能有人想轉移視線

唔通四叔要開班搵食咩

我係唔知佢跟咩黎拉人想問下姐
條友之前個tg group 仲係咩咩班乜乜恒指, 唔記得左,,早兩日佢好似嚇鳩到改埋名
之前只係佢入過嚟比二師兄Gamel轟走咗我有啲印象,佢嘅post甚麼圖都懶得睇

基本上佢依家先知瀨嘢,原來財演界有規範嘅,唔係阿豬阿狗都可以咁做

賣波料賣馬料咪冇事,都唔做功課嘅

記得岩岩開個group 個陣有幾條女搵天x 傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞