沈陣營第七十三期 - 聖淡大茶飯

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
有入group但冇俾錢,個group廢話多過研究,最後mute左佢就冇睇過...
有人舉報天凡未 好耐無追個post
有冇氹你入細group同上堂?
其實真係好鬼!又細group又大group又開班,同大賭成一樣模式!
買完個game 仲要DLC
每邊比唔同料,總有一邊會中!中!中!
本身入左大group先既, 之後有一言堂channel (冇得reply,得佢出得message), 冇耐就見大group不停pin message 話上"研究班"
呢度唔會有吧?
有入group但冇俾錢,個group廢話多過研究,最後mute左佢就冇睇過...
其實真係好鬼!又細group又大group又開班,同大賭成一樣模式!
本身入左大group先既, 之後有一言堂channel (冇得reply,得佢出得message), 冇耐就見大group不停pin message 話上"研究班"

沈門兄弟信天凡=叛教,應行宮刑
咁柒既事應該打死都唔敢認!
唔好呀,我都係八掛下姐
我知錯喇....師父係最好架
你班友擺明set 個局裝佢彈弓
有無沈門嘅人之前去天凡個post討論
真係好柒,有師父使比錢嘅,大佬炒賣想數錢嘅啫,要比錢我不如Call G好啦
呢度唔會有吧?

咁柒既事應該打死都唔敢認!
有無沈門嘅人之前去天凡個post討論

去討伐就有
有,入去潤佢嘅,我就冇,線太多睇到頭暈,睇牙中好過,有益身心
我跟到師父買都跟唔到天凡買...次次都係買完先貼圖...之後就一堆中中中
師父啲五行唔使睇即市都中啦
好啦!信你啦!
以後有d疑似騙徒出現,派你去收風留record!即時報警!
世上邊有咁多股神丫!燈神就有!
呢度唔會有吧?

唔好呀,我都係八掛下姐
我知錯喇....師父係最好架

師父一早講過佢唔會信晒圖,姐係數浪=假學說=天凡係老千
入去望過兩眼,見到百九幾條線都唔想睇
師父會派錢俾我地
我相信呢度都係叻仔叻女點會花錢俾老正
追入992Call即跌,師父唔講得笑,埋單找數接火棒,孔曰成仁、孟曰取義,師父就係呢個境界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞