粟米斑腩飯疑無石斑 富臨漁港多間分店遭票控

257 回覆
363 Like 5 Dislike
而家啲後生
呃尻你都可以當冇嘢

唔好話我老屎忽
以前斑腩飯係真係用石斑整嘅
係九七至沙士嗰排先開始用cheap雞雜魚
食慣屎食懵咗?

仲奴性過支那

班後生好大機會係雙非支那人
小學雞
真正既斑腩飯係真係有斑腩,而事實上香港有地方係咁整
但菠蘿包真係無菠蘿
明唔明個logic係邊呀

收皮啦 M記宜家咪賣緊菠蘿包囖
發覺而家真係好多人係on9
幫緊你去檢控d講大話既垃圾商家
等你唔好咁易俾人呃
你仲要走出黎話佢呃我冇所謂喎多舊魚
唔知係點撚樣諗野
有冇去食過? 佢之前係寫明石班嫁 明呃人
無食過 用班整 的班腩

無資格討論
小學雞
真正既斑腩飯係真係有斑腩,而事實上香港有地方係咁整
但菠蘿包真係無菠蘿
明唔明個logic係邊呀

收皮啦 M記宜家咪賣緊菠蘿包囖

發覺而家真係好多人係on9
幫緊你去檢控d講大話既垃圾商家
等你唔好咁易俾人呃
你仲要走出黎話佢呃我冇所謂喎多舊魚
唔知係點撚樣諗野

連登5P仔質素,今日先知?

呢度太多小朋友

當你由第一次食個陣就係咁

係好難想像

以前個d班腩係幾好有魚味
當年沙士過左經濟開始轉好酒樓賣緊88蚊 依家就黎2018想問賣緊幾錢? 唔係幫富臨打手 而係應該sense 到自己比呢個價食緊咩落肚 心知肚明啦 上面好多人既心態同以前有條大陸佬係女人街50蚊買隻撈 發現係假嘅之後告9檔主一樣咁on9 食野要睇價架 撚樣
當年沙士過左經濟開始轉好酒樓賣緊88蚊 依家就黎2018想問賣緊幾錢? 唔係幫富臨打手 而係應該sense 到自己比呢個價食緊咩落肚 心知肚明啦 上面好多人既心態同以前有條大陸佬係女人街50蚊買隻撈 發現係假嘅之後告9檔主一樣咁on9 食野要睇價架 撚樣

宜家係無人舉報,海關自己屎忽痕走去搞事啊

宜家係無人舉報,海關自己屎忽痕走去搞事啊

你係咪開食物舖而家驚到懶屎呀

你食撚屎啦,咁就代表可以呃鳩人?
遲啲連登仔牛肉飯無牛肉,得雜肉都會接受

實會有人話牛肉咁貴,點會俾真哩你

你食撚屎啦,咁就代表可以呃鳩人?

我邊撚句有話咁佢呃人係啱呀 我只係話食野要睇價錢用下你閪腦諗下幾廿蚊有冇石斑食呀 撚樣
好撚慘 想將個名包裝得靚少少就比人告
你會揀 粟米魚腩飯 定 粟米斑腩飯

下次俾人呃唔好喊
正經嘢唔做走去搞屎棍
粟米班腩飯唔係用石班個個都知㗎啦 根本就係香港飲食文化一部分嚟
遲啲會唔會連雞尾包魚香茄子楊州炒飯都告埋

多得你呢種人,以前d食肆先成日搵食客笨

五毛JR

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞