[扮工好悶]返緊工又冇野做不如入黎吹下水(170)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

肉仔身高體重三圍

米6 110磅
高大威猛

你就好啦(?)
咁平時留係家有咩do

矮撚好慘
訓教 上下網又一day
好廢青

講乜都好
唔好提個矮字

靜靜我地一齊出黎圍爐取暖

杯仔係矮撚咩

咁多米6高佬
米六巨人
跟A仔買先

屌拿星狗會app得9蚊買唔到

我都得返幾蚊,收工去馬會入下錢都好

入錢玩到訓唔到教

買波?

咁我地好難有話題

肉仔身高體重三圍

米6 110磅
高大威猛

你就好啦(?)
咁平時留係家有咩do

矮撚好慘
訓教 上下網又一day
好廢青

講乜都好
唔好提個矮字

唔好扮
跟A仔買先

屌拿星狗會app得9蚊買唔到

我都得返幾蚊,收工去馬會入下錢都好

入錢玩到訓唔到教

買波?

係呀。不過依加好少玩啦
米六巨人

180(差20cm)
米六巨人

180(差20cm)

有咁高咩你
米六巨人

180(差20cm)

有咁高咩你

有冇人食過寵物小精靈個隻乳酸糖 一條5包咁賣
米六巨人

180(差20cm)

有咁高咩你

收聲呀
米六巨人

180(差20cm)

有咁高咩你

180too
米六巨人

180(差20cm)

有咁高咩你

應該唔係講緊我?
米六巨人

180(差20cm)

有咁高咩你

180too

比d我ok?
身高post
米六巨人

180(差20cm)

有咁高咩你

收聲呀

本POST 禁忌
身高 體重
最纏綿那些歌~~~~~~~~~~~
AC9 time

【HSBC聖誕禮物】限時活動: PayMe過數打#Xmas有獎抽
活動日期: 由即日起至12月27日
活動獎品: 6位得獎者會得到價值港幣3,000元的Apple電子禮品卡或亞洲航空電子禮券
活動玩法: 無需登記,只需活動期內使用PayMe成功向任何人付款($1都得架!)及於付款時在訊息中註明「#Xmas」
得獎名單將於2017年12月28日以電郵方式通知6位得獎者名,並將會透過PayMe用戶帳戶註冊的電郵地址,以電郵方式聯絡各位得獎者
AC9 time

【HSBC聖誕禮物】限時活動: PayMe過數打#Xmas有獎抽
活動獎品: 6位得獎者會得到價值港幣3,000元的Apple電子禮品卡或亞洲航空電子禮券
活動玩法: 無需登記,只需活動期內使用PayMe成功向任何人付款($1都得架!)及於付款時在訊息中註明「#Xmas」
得獎名單將於2017年12月28日以電郵方式通知6位得獎者名,並將會透過PayMe用戶帳戶註冊的電郵地址,以電郵方式聯絡各位得獎者

ac9係咪俾錢我洗
AC9 time

ac9係咪俾錢我洗

#Xmas
AC9 time

ac9係咪俾錢我洗

#Xmas

#metoo
都幾陰個X要大階
龍珠中左LR

PAD 6抽全廢

PAD已棄

平時有咩興趣, 有無打機聽歌去旅行

自從返工之後放假就留係屋企多

咁我地好難有話題

肉仔身高體重三圍

米6 110磅
高大威猛

你就好啦(?)
咁平時留係家有咩do

矮撚好慘
訓教 上下網又一day
好廢青

講乜都好
唔好提個矮字

杯仔係矮撚咩

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞