[扮工好悶]返緊工又冇野做不如入黎吹下水(170)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

今日做冬收早
宜家開緊christmas party
有乳豬食

牙P

ABABABABBABABBBABBBBABBA

今日做冬收早
有乳豬食

牙P

大家好
【年尾追數趕死線添壓力日照短懶郁動 冬日易誘發情緒病】https://t.co/o6PmReSJvv
【專家話獨自飲酒 越飲越愁】... https://t.co/MQMUwtPUFR — 香港蘋果日報 December 22, 2017

via appledaily_hk

今日做冬收早
有乳豬食

牙P

大家好

P仔

今日做冬收早
有乳豬食

牙P

大家好

P仔

P仔

今日做冬收早
有乳豬食

牙P

大家好

P仔

P仔

終於捨得出黎
做咩都太慢,做唔掂私人公司

傻啦,間公司有問題就真,做錯咪又係要執手尾.
1星期乜都未熟就要快.未學行點學走呀.
快到就唔係出呢份糧啦

今日大家有無收早呀?
今日大家有無收早呀?

4點呀
今日大家有無收早呀?

冇呀P仔
今日大家有無收早呀?

4點呀

5點都未
今日大家有無收早呀?

冇呀P仔

射佢波啦
做冬都唔比
正苦居然有Christmas Party
食乳豬 仲有得抽獎
食乳豬 仲有得抽獎

抽到咩
食乳豬 仲有得抽獎

抽到咩

毛一條
無我份
食乳豬 仲有得抽獎

抽到咩

收購google home, google chrome cast, 及所有google 產品

快到就唔係出呢份糧啦

英文有句野好好(網上有好多唔同版本)
"Tell me, I'll forget. Show me, I'll remember. Involve me, I'll understand"
成日諗住講就記得.但有時tell都無就叫你做,就模係唔合你意啦.
講完,示範,再跟手做過下先清楚.

快到就唔係出呢份糧啦

"Tell me, I'll forget. Show me, I'll remember. Involve me, I'll understand"
成日諗住講就記得.但有時tell都無就叫你做,就模係唔合你意啦.

我更記得我舊腦細一句話
邊個出糧比你
好開心呀~ 去左間貴貴好食既餐廳

快到就唔係出呢份糧啦

呢樣鬼佬反而明
我D鬼佬上司寧願放手俾我撞下板 佢地補鑊
好開心呀~ 去左間貴貴好食既餐廳

你就好 我係屋企食左兩條G肉腸咋
今日大家有無收早呀?

4點呀

3點呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞