[扮工好悶]返緊工又冇野做不如入黎吹下水(170)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

跟隊問

20K羅來掘礦點睇

洗咩掘礦, 掘男朋友就夠, 冇本生利, Fat Fat

都估到你實抽我水

抽水是我的嗜好。

一日不抽水 一日不吃飯

喂呀你係咪我同學黎

係咪要相認

又相認

93年...

好年輕~

90後

你地憑咩笑人

我92

old sea food

好年輕~

90後

你地憑咩笑人

我92

咁多92

90後都冇咩用

跟隊問

20K羅來掘礦點睇

都估到你實抽我水

抽水是我的嗜好。

一日不抽水 一日不吃飯

喂呀你係咪我同學黎

係咪要相認

又相認

呢個係ME地大同宗旨黎
今日飲茶 屌

飲茶有咩好屌

跟隊問

20K羅來掘礦點睇

都估到你實抽我水

抽水是我的嗜好。

一日不抽水 一日不吃飯

喂呀你係咪我同學黎

係咪要相認

又相認

呢個係ME地大同宗旨黎

靜靜要唔要一齊相認

跟隊問

20K羅來掘礦點睇

都估到你實抽我水

抽水是我的嗜好。

一日不抽水 一日不吃飯

喂呀你係咪我同學黎

係咪要相認

又相認

呢個係ME地大同宗旨黎

靜靜要唔要一齊相認

咪已經相認左

跟隊問

20K羅來掘礦點睇

都估到你實抽我水

抽水是我的嗜好。

一日不抽水 一日不吃飯

喂呀你係咪我同學黎

係咪要相認

又相認

呢個係ME地大同宗旨黎

靜靜要唔要一齊相認

咪已經相認左

同老姆相認
求其執下

Intel 6 Cores 12 Threads Core i7-8700 Coffee Lake (3.2GHz,12M Cache,LGA 1151,14nm) CPU BOX 盒裝 HK$ 2990

GIGABYTE 技嘉 GA-Z370-HD3P Z370,DDR4,LGA 1151,Intel GbE Lan,USB3.1 Type A/C ATX M/B HK$ 1195

TEAM Elite DDR4 2400MHz 16GB (1x16GB) Ram TED416G2400C1601 HK$ 1080 x2

GIGABYTE技嘉 AORUS GeForce GTX1080Ti Xtreme Edition 11G GDDR5 三風扇顯示卡 (GV-N108TAORUS X-11GD) HK$ 6200

Seagate BarraCuda 2TB ST2000DM006 SATA3 6Gb/s /64MB Cache HDD HK$ 435

<SSD>WD Black PCIe SSD 256GB M.2 2280 WDS256G1X0C Gen3 x4 NVMe 固態硬碟 HK$ 840

ANTEC NE650C-BR NeoEco2 650W 80Plus Bronze 火牛 HK$ 569

Cryorig C7 Top Flow CPU Cooling HK$ 0

總數: HK$ 14389

仲有case同moon

跟隊問

20K羅來掘礦點睇

都估到你實抽我水

抽水是我的嗜好。

一日不抽水 一日不吃飯

喂呀你係咪我同學黎

係咪要相認

又相認

呢個係ME地大同宗旨黎

靜靜要唔要一齊相認

咪已經相認左

同老姆相認

咁狗架私底下相認
求其執下

Intel 6 Cores 12 Threads Core i7-8700 Coffee Lake (3.2GHz,12M Cache,LGA 1151,14nm) CPU BOX 盒裝 HK$ 2990

GIGABYTE 技嘉 GA-Z370-HD3P Z370,DDR4,LGA 1151,Intel GbE Lan,USB3.1 Type A/C ATX M/B HK$ 1195

TEAM Elite DDR4 2400MHz 16GB (1x16GB) Ram TED416G2400C1601 HK$ 1080 x2

GIGABYTE技嘉 AORUS GeForce GTX1080Ti Xtreme Edition 11G GDDR5 三風扇顯示卡 (GV-N108TAORUS X-11GD) HK$ 6200

Seagate BarraCuda 2TB ST2000DM006 SATA3 6Gb/s /64MB Cache HDD HK$ 435

<SSD>WD Black PCIe SSD 256GB M.2 2280 WDS256G1X0C Gen3 x4 NVMe 固態硬碟 HK$ 840

ANTEC NE650C-BR NeoEco2 650W 80Plus Bronze 火牛 HK$ 569

Cryorig C7 Top Flow CPU Cooling HK$ 0

總數: HK$ 14389

仲有case同moon

用AMD 會唔會好少少

跟隊問

20K羅來掘礦點睇

都估到你實抽我水

抽水是我的嗜好。

一日不抽水 一日不吃飯

喂呀你係咪我同學黎

係咪要相認

又相認

呢個係ME地大同宗旨黎

靜靜要唔要一齊相認

咪已經相認左

同老姆相認

咁狗架私底下相認

無呀

跟隊問

20K羅來掘礦點睇

都估到你實抽我水

抽水是我的嗜好。

一日不抽水 一日不吃飯

喂呀你係咪我同學黎

係咪要相認

又相認

呢個係ME地大同宗旨黎

靜靜要唔要一齊相認

咪已經相認左

同老姆相認

咁狗架私底下相認

無呀

呢個係ME地大同宗旨黎

靜靜要唔要一齊相認

咪已經相認左

同老姆相認

咁狗架私底下相認

無呀

個名幾有氣勢
Hey Hey Hey start dush!
維他命D制造中
me寫字真係世界級肉鮮
依排無錢食譚仔

好事黎架
維他命D制造中

依排無錢食譚仔

依排無錢食飯
寫完第一張聖誕卡 我望完 覺得生無可戀了
me寫字真係世界級肉鮮

me寫字真係世界級肉鮮

寫呢度d人嘅名再up上黎睇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞