[扮工好悶]返緊工又冇野做不如入黎吹下水(170)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
取得新物品 [八達通]
取得新物品 [八達通]

一仔 !

綠帽子獲得 x1

尋日講完 今日見識到真正的幼稚園字

尋日講完 今日見識到真正的幼稚園字

好可愛
取得新物品 [八達通]

一仔 !

綠帽子獲得 x1

哪來的帽子

拋棄道具
做咩都太慢,做唔掂私人公司

傻啦,間公司有問題就真,做錯咪又係要執手尾.
1星期乜都未熟就要快.未學行點學走呀.
快到就唔係出呢份糧啦

英文有句野好好(網上有好多唔同版本)
"Tell me, I'll forget. Show me, I'll remember. Involve me, I'll understand"
成日諗住講就記得.但有時tell都無就叫你做,就模係唔合你意啦.
講完,示範,再跟手做過下先清楚.

我更記得我舊腦細一句話
邊個出糧比你

腦細講中文版囉
做咩都太慢,做唔掂私人公司

傻啦,間公司有問題就真,做錯咪又係要執手尾.
1星期乜都未熟就要快.未學行點學走呀.
快到就唔係出呢份糧啦

英文有句野好好(網上有好多唔同版本)
"Tell me, I'll forget. Show me, I'll remember. Involve me, I'll understand"
成日諗住講就記得.但有時tell都無就叫你做,就模係唔合你意啦.
講完,示範,再跟手做過下先清楚.

我更記得我舊腦細一句話
邊個出糧比你

佢會話你都唔係第一日出黎做野呢d野應該唔使再教

東家唔打打西家, 唔好比咁大壓力自己
今日到我目送大家收工

有咁耐風流

好波

走之前SEND EMAIL 問多次等佢無位入
髀髀帽已綠
今日到我目送大家收工

有咁耐風流

好波

走之前SEND EMAIL 問多次等佢無位入

傻豬黎既. 佢只係識睇whatsapp, 唔會睇email
髀髀帽已綠

I DUN FCKN' CARE
今日到我目送大家收工

有咁耐風流

唔得咁話我
方加
今日到我目送大家收工

抵呀

髀髀帽已綠

髀髀帽已綠

個客真係打嚟追鳩我, 扮收左工算
髀髀帽已綠

個客真係打嚟追鳩我, 扮收左工算

屌, 都話撚左你架啦. 唔夠時間做失蹤就得.
倒數10分鐘

最後100米啦
4點嘅放工啦
我屌曬你地老母
i am here
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞