【終於有答案】點解網上買戲飛要手續費

140 回覆
451 Like 4 Dislike
班仆街唔肯停用網上買飛
齊心先解決到問題,有繼續用個班人都係幫兇
然後再大叫"我肯比又比得起有咩問題"

根本冇得唔用 係要靚位一定要book 即場得啲閪位
班仆街唔肯停用網上買飛

我唔係話網上買要比手續費係啱
但如果你係好堅持買靚位早兩日去戲院買都得架
無話一定要上網先可以提早買
我點都唔入戲院
你咪慢慢收 收撚飽佢
我點都唔入戲院
你咪慢慢收 收撚飽佢

我點都唔洗關窿
你咪慢慢等 等撚飽佢
其實根本係time cost 問題
點撚止 買演唱會飛都收
真係屌佢老味
其實戲院根本可以全面自動化 洗撚有個人賣飛 放人 帶位咩

想像唔到無人管既戲院會變成點
剩係無人執垃圾已經收得檔。自律?自動執垃圾機?
根本on9啦要收手續費

想像唔到無人管既戲院會變成點
剩係無人執垃圾已經收得檔。自律?自動執垃圾機?

人地講緊賣飛放人帶位 執咩垃圾姐
你班撚樣又要屌又要用信用卡買
抵鳩你哋死啦
用少少時間去排隊都唔撚肯
班仆街唔肯停用網上買飛

咁你仲嘈乜鳩
你都係幫兇之一

個個都即場買
佢要請多啲人手返嚟
睇下邊個跪低先?
「既然我們已省減人手,何必藉手續費而賺取更多呢。」

香港老細會係減省人手後賺取更多
直接將果8蚊10蚊加入去票價度
班仆街唔肯停用網上買飛

咁你仲嘈乜鳩
你都係幫兇之一

個個都即場買
佢要請多啲人手返嚟
睇下邊個跪低先?

一定係香港人跪低先
一早當左上網買係原價
得閒去到現場買定係有折
等馬雲支付寶補貼

到時大把人唔買飛入場 又偷拍呀 又乜乜柒柒起哂入面做 毫無秩序可言
自動化的話 d人on99入左場坐左你個位咪隻揪囉 睇下邊個打贏有得坐 d人食野整污糟唔係問題 到你自己坐果陣慢慢掃囉
班仆街唔肯停用網上買飛

咁你仲嘈乜鳩
你都係幫兇之一

個個都即場買
佢要請多啲人手返嚟
睇下邊個跪低先?

一定係香港人跪低先

點解會認為多人買會請番多d人賣飛
佢地只會由九你排
唔等得咪上網買

現實d 比廿蚊上網買
好過你早兩日坐車去買飛啦

利伸: 屋企樓下有戲院,十成walkin買
「只要上網買有傻仔畀,就會繼續收。」。。。
我睇完真係屌老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞