騰訊(700)訊心支持股價區 第24回

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
不過你咪話, 未日牛牛 69190 今日賺好多

呢隻都真係好玩
郁幾蚊已經可以執一倍

今晚掉2000 入去會點

試下就知~

呢隻都真係好玩
郁幾蚊已經可以執一倍

會上樓發達

呢隻都真係好玩
郁幾蚊已經可以執一倍

會上樓發達

呢隻都真係好玩
郁幾蚊已經可以執一倍

都係果句,咁易玩唔會有窮人

今次執到,下次嘔突。

人地投行仲要出 bonus 架
是咪一定上唔返400?

扑暈自己擺低比個孫啦

依個月唔似上得返 上返390都好好彩 賭仔博牛就日日食 食到落300 都仲得 落到300今年都仲有50%up升幅
3333啲熊咁撚貴架 不過照買 屌你老母

左手邊果排買盤弱到

連370果條血肉長城都無埋

左手邊果排買盤弱到

好努力咁守緊架

左手邊果排買盤弱到

好努力咁守緊架

等睇穿370 迎接366
根本會同早幾日一樣高開低收
琴日lunch 前又係咁係 370 371 妹下妹下, 下晝一開就插, 不過今日又冇乜不利既外圍因素
琴日lunch 前又係咁係 370 371 妹下妹下, 下晝一開就插, 不過今日又冇乜不利既外圍因素

弱就係弱,呢個幾星期自己鳩插多,納指都唔係跌好多佢就插到咁

其實都係跌返乾升果段

過左排,人冷靜左,咪覺得430有D誇
真係唔好同人坳頸, 順勢買熊..

琴日買牛最後平手走我覺得自己算執身彩

其實之前都無乜,納DEE都唔係好關佢事架

其實都係跌返乾升果段

岩 諗番起自己429高追左都覺得好on9 果陣唔知點解咁衝動覺得佢會繼續狂升 而家當買個教訓繼續坐 仲入左2手376.8 睇下可唔可以打和走
懷疑用700 mark 到恆指打和,縮vol殺衍生工具?

其實都係跌返乾升果段

岩 諗番起自己429高追左都覺得好on9 果陣唔知點解咁衝動覺得佢會繼續狂升 而家當買個教訓繼續坐 仲入左2手376.8 睇下可唔可以打和走

同你差唔多
諗住跌到360就溝番 到時希望打和走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞