騰訊(700)訊心支持股價區 第24回

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
其實諗返咁多人玩牛熊輪嘅原因 係入場費高 唔明點解去到2017年仲要一手一手咁買

唔係
就算一股股買,d 賭仔都係買牛熊
真係估你唔到,竟然唔殺牛

我知喇~ 啲牛牛係大戶架~ !! 屌~ 聽日重牛先得

會唔會
其實諗返咁多人玩牛熊輪嘅原因 係入場費高 唔明點解去到2017年仲要一手一手咁買

唔係
就算一股股買,d 賭仔都係買牛熊

係, 有槓桿差好遠
之前升個時大戶不停入貨 呢排跌又係大戶狂沽 其實話呢個升浪係班大戶造出黎都唔過份

唔係大戶唔通係傻散呀

禁都比佢番上50天線,上番上升軌

聽朝好大機會夾高
之前升個時大戶不停入貨 呢排跌又係大戶狂沽 其實話呢個升浪係班大戶造出黎都唔過份

唔係大戶唔通係傻散呀

禁都比佢番上50天線,上番上升軌

聽朝好大機會夾高

咁易估到就唔係700啦

係!就係要熊軍屍橫遍野
過夜熊 輸埋尼波唔玩了

365係大戶家屬牛,定過台油
究竟騰指嬴定恆指嬴呢
有冇人係轉乜勢都輸
有冇人係轉乜勢都輸

今間贏返1500距離回本5萬要幾耐

repeat多3x次就得
有冇人係轉乜勢都輸

我今日揀緊熊點知升
好彩只係揀緊
有冇人係轉乜勢都輸

沒有訊心的人
全都要接受末日沈判
成為訊徒可得永生
阿門
買牛又輸買熊又輸, 唔玩啦
買牛又輸買熊又輸, 唔玩啦

一切都係時間的問題...
斬完一半700即刻彈10蚊, 真係唔岩玩股票

留返d錢過年喇屌

其實都跌到出業績前個位,再跌個空間好少
都等左咁多日,唔差在等埋
除非真係熊1

除非真係熊1

好彩既係無斬哂
聽日肯定開市夾高,再睇下有幾多頂唔順走熊走牛
然後再睇邊面好夾再夾多下

除非真係熊1

好彩既係無斬哂

我自己整左個表,不停計跌到咩位會蝕幾多,蝕幾多我承受到
咁我有個心理準備最多會蝕幾多就唔會比個市場氣氛影響
如果你覺得佢升得番,咁真係唔睇重好,可能過完個聖誕返來有驚喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞