騰訊(700)訊心支持股價區 第24回

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
兩次止蝕走咗都係轉個頭就升返
今次三熊一牛諗住穩喇
堅佩服自己燈力無限
想問熊軍係咪聽日一過380就放
有無熊軍今日投降平手離場架

輸緊4千啦
仲諗住boxing day同囡囡book半島

冇緊要啦
係真心相愛既公園或後樓梯扑野都一樣啫

同問

同問

我會留守到最後,400就走

同問

聽日大跌ok ? 做人要樂觀d
反彈上20天線

同問

大升
聽日一定高開 之後午市回 之後再上
升到星期一,之後未睇到方向
比花旗玩串左個party
淡友
其實點解咁肯定一定會落去殺牛?

因為d人買晒熊囉,唔記得大戶都可以殺熊

同問

大升

我好樂觀,升到400我隻熊仔都仲好強壯💪🏻💪🏻
先大升2點,再小跌20點
反彈上20天線

你老母啲血壓就大升
屌你地真係好撚鳩,唔識就自己慢慢交學費啦,買定賣都要係咁問,抵你輸
利申:過夜熊,最少回到360先起飛

買左少少熊睇住先,而家先學識慢慢黎
正式宣佈態軍已佔領700po大本營
屌你地真係好撚鳩,唔識就自己慢慢交學費啦,買定賣都要係咁問,抵你輸

其實真

你覺得自己頂唔順咪買細啲試下個感覺

無人叫你all in炒牛熊前提你重要唔識

有人聽人講輸左又唔抵

聽日講完唔買升又怪自已

贏輸都係自己嘅
比花旗玩串左個party
淡友

屌佢今朝吖人買

其實真

你覺得自己頂唔順咪買細啲試下個感覺

無人叫你all in炒牛熊前提你重要唔識

有人聽人講輸左又唔抵

聽日講完唔買升又怪自已

贏輸都係自己嘅

利申騰熊過夜

霸氣巴 睇你咁回post 熊心十足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞