騰訊(700)訊心支持股價區 第24回

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
大家去澳門鐘意去邊個場賭錢

利申銀河fans

金沙
係個度玩過21點贏到幾千蚊
又試過千幾蚊本玩大細輸到得番2舊
把心一橫輸完就算買13扑中左
都係嗰句
睇住個街貨就知上落就無窮人

街貨熊多但係跌
牛亦熊時熊亦牛
問君能有幾多愁

403入牛 435走牛 賺30k
426入牛 419走牛 蝕20k
370入熊 368冇放 377走熊 蝕10k
另正股都係蝕住10k走

雖然好老土,但係明白咗贏錢時唔好心紅,有機會就止賺食咗先。好似呢幾日咁胡亂操作就好容易出事。我覺得自己冇玩到損手爛腳輸身家已經算好好彩

有時落左袋先係錢,前幾日止賺就執少好多,今日一貪就輸左啲

望住今日隻68389會同自己講如果琴晚all in咗而家就冇事,不過世事邊會有咁多如果
過夜熊

利申銀河fans

金沙

玩大細真係好灰心

我寧願輸股票都唔想輸大細

大細輸左都唔知咩事

金沙都唔錯

新濠好似太grand唔啱我去

葡京超爛賭場成陣煙味

似係金沙同銀河好啲

利申銀河fans

金沙

玩大細真係好灰心

大細輸左都唔知咩事

金沙都唔錯

葡京超爛賭場成陣煙味

似係金沙同銀河好啲

大細真係好無奈既,因為你完全控制唔到
所以鐘意玩21點多D
贏得多個次係3個朋友朝早7點落去賭
因為有另一個朋友之前個晚輸到發忟憎,話跟住唔再入賭場
咁我地自己幾個又想玩就一早親佢未起身落去玩,9點前上番去
點知得我地3個就個個都贏,個莊爆左21點幾次,輸到佢地換左人我地就走
最少個人都贏千幾,我算最多贏幾千
但無講番比昨日輸錢個FRD知,只係之後個日出去請佢飲飲食食算
過夜熊

ME2
今日牛證無明顯大增 , 睇黎仲有得升

幾多先叫大增

散戶追起上黎 4 - 5 億咁疊上去

而家QQ 360 以上嘅牛證得4億份左右 , 已經無左大戶故意大插嘅誘因
熊揸到聽日三點半放,然後去食自助餐

今晚老美一跌 又插嫁啦 驚咩
過夜熊

我信你架啦巴打

請牛軍食咁好人呀

利申銀河fans

金沙

玩大細真係好灰心

大細輸左都唔知咩事

金沙都唔錯

葡京超爛賭場成陣煙味

似係金沙同銀河好啲

大細真係好無奈既,因為你完全控制唔到
所以鐘意玩21點多D
贏得多個次係3個朋友朝早7點落去賭
因為有另一個朋友之前個晚輸到發忟憎,話跟住唔再入賭場
咁我地自己幾個又想玩就一早親佢未起身落去玩,9點前上番去
點知得我地3個就個個都贏,個莊爆左21點幾次,輸到佢地換左人我地就走
最少個人都贏千幾,我算最多贏幾千
但無講番比昨日輸錢個FRD知,只係之後個日出去請佢飲飲食食算

大細真係好無技術好唔鐘意

玩21點 poker都叫自己控制

如果老美升?
過夜熊

ME2

過夜熊+1
等睇牛牛養肥晒俾大户推入屠場

如果老美升?

你牛定熊軍黎架

我信你架啦巴打

其實唔洗咁驚啦

牛定熊依家都做唔到啲咩

都係訓係到比人屠

我睇跌機會大過升所以熊倉未走過

聽日星期五加上侵侵同金仔又痴撚左

如果老美升?

你牛定熊軍黎架

老美升又點 下面成堆牛 係咪先

如果老美升?

你牛定熊軍黎架

而家唔殺都唔知要等幾耐先有得殺

如果老美升?

你牛定熊軍黎架

你個名

如果老美升?

你牛定熊軍黎架

你講得好岩 4萬熊擺左過夜
其實點解咁肯定一定會落去殺牛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞