騰訊(700)訊心支持股價區 第24回

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
牛又好熊又好

記住要守好自己止蝕位

聽日升穿380全部熊即賣
斬完一半700即刻彈10蚊, 真係唔岩玩股票

其實都跌到出業績前個位,再跌個空間好少
都等左咁多日,唔差在等埋
除非真係熊1

好彩既係無斬哂

我自己整左個表,不停計跌到咩位會蝕幾多,蝕幾多我承受到
咁我有個心理準備最多會蝕幾多就唔會比個市場氣氛影響
如果你覺得佢升得番,咁真係唔睇重好,可能過完個聖誕返來有驚喜

巴打通常止蝕SET幾多%
380大阻力?
而家睇來只要唔穿保力加底就ok

除非真係熊1

好彩既係無斬哂

如果你覺得佢升得番,咁真係唔睇重好,可能過完個聖誕返來有驚喜

438十幾手700無止過

除非真係熊1

好彩既係無斬哂

唔怪得咁樂觀

驚春咩 股王歸位
今晚adr又先升後跌,聽日勁假又好似上次收市前升10幾點,引晒牛之後狂瀉

利申: 牛熊同過夜

除非真係熊1

好彩既係無斬哂

唔怪得咁樂觀

3百幾蚊做過傻鳩,跌左嚇到走左
無走扑暈自己到4百幾已經執廿萬
今次就扑暈自己算,拎番幾萬日日執少少牛熊幫補少少
聽日

烈火熊心
聽日

烈火熊心

到底今日係真反彈定係超賣反彈呢

好激呀
聽日

烈火熊心

對火燒熊心
大家去澳門鐘意去邊個場賭錢

利申銀河fans
373 入熊, 377妹勁耐發現唔對路走哂, 咁又唔見 1000

好彩既係無斬哂

唔怪得咁樂觀

3百幾蚊做過傻鳩,跌左嚇到走左
無走扑暈自己到4百幾已經執廿萬
今次就扑暈自己算,拎番幾萬日日執少少牛熊幫補少少

股票有時真係一動不如一靜
今日牛證無明顯大增 , 睇黎仲有得升
真心問如果聽日一醒競價又升
熊係咪應該不問價掉出去?

幾多先叫大增

幾多先叫大增

一人有人玩牛熊一日都可以撚你

幾多先叫大增

散戶追起上黎 4 - 5 億咁疊上去
牛亦熊時熊亦牛
問君能有幾多愁

403入牛 435走牛 賺30k
426入牛 419走牛 蝕20k
370入熊 368冇放 377走熊 蝕10k
另正股都係蝕住10k走

雖然好老土,但係明白咗贏錢時唔好心紅,有機會就止賺食咗先。好似呢幾日咁胡亂操作就好容易出事。我覺得自己冇玩到損手爛腳輸身家已經算好好彩
都係嗰句
睇住個街貨就知上落就無窮人
牛亦熊時熊亦牛
問君能有幾多愁

403入牛 435走牛 賺30k
426入牛 419走牛 蝕20k
370入熊 368冇放 377走熊 蝕10k
另正股都係蝕住10k走

雖然好老土,但係明白咗贏錢時唔好心紅,有機會就止賺食咗先。好似呢幾日咁胡亂操作就好容易出事。我覺得自己冇玩到損手爛腳輸身家已經算好好彩

有時落左袋先係錢,前幾日止賺就執少好多,今日一貪就輸左啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞