匯豐打電話比我想ban我戶口

187 回覆
5 Like 125 Dislike
會唔會凍結咗舊錢?

係犯罪有關就一定會
但都有其他例外既

真係唔知做乜9
打去又唔講你聽淨係叫你去處理戶口cancel
真心收信前無收過任何通知聯絡
成個月收個幾千cash deposit 都唔得菜檔個d點算

一定會打過俾你 係procedure 黎
唔好on99話人啦 你去分行問即刻有record 幾時幾分打俾你

屌真係無
講你又唔撚信。

唔打 係觸犯AMLO

拿,巴打有無多d info 關於唔打會觸犯AMLO呢樣嘢。我發誓HSBC 真係無就呢個account 問過我任何嘢。
你可以share 多d 我一陣就去噪佢地。
但如果你都係一知半解就算啦

on9 點解要同你講,internal 嘢黎

我唔係想知佢地internal 點
樓上講完話銀行無可能唔打
而我又真係無收過任何聯絡
咁想知係咪真係有需要聯絡客戶
如果係就姐係銀行處理不當啦

差佬都好快上門查洗黑錢活動
會唔會凍結咗舊錢?

係犯罪有關就一定會
但都有其他例外既

走資犯大陸外匯法律

樓主走晒大陸資產,點對得住偉大祖國對你全家既栽培恩情
筆數有幾大又唔講

Total會有8位數 依家戶口一半未到
自爆洗黑錢
會唔會凍結咗舊錢?

係犯罪有關就一定會
但都有其他例外既

走資犯大陸外匯法律

樓主走晒大陸資產,點對得住偉大祖國對你全家既栽培恩情

當初都係黨先搞到賣地
On99 現金一啲一啲入 係冇問題既點解唔一次過入

樓上巴打有講,咁大筆錢香港比入大陸都唔比出
筆數有幾大又唔講

千萬?

咁你小心啲返大陸 香港比入都咁麻煩 你當大陸啲人傻閪咩

筆錢係大陸係合法,税都搞掂 應該無問題 不過老豆係信唔過共產黨啫
請問樓主第一次收電話果時佢點同你講?
係咪講類似話想更新返戶口狀況咁?
因為我岩岩都收到電話,但我唔知佢係咪騙子,佢話再搵人打畀我
筆數有幾大又唔講

千萬?

大陸咩退休金成千萬

筆錢係大陸係合法,税都搞掂 應該無問題 不過老豆係信唔過共產黨啫

搵找換店匯啦,一次過好過你每日幾萬蚊咁入
請問樓主第一次收電話果時佢點同你講?
係咪講類似話想更新返戶口狀況咁?
因為我岩岩都收到電話,但我唔知佢係咪騙子,佢話再搵人打畀我

無叫我更新,不過佢講得出我戶口無啦啦有錢同淨係叫我解釋,我諗應該無問題先同佢講

咁你搵番個賣地契約就ok啦
大陸外匯管制真係好煩
垃圾國家
係咪你地d 濕鳩 來電app block左匯豐d 電話

似係
你大獲喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞