沈陣營第六十六期 - 不聽師父言,沈判在眼前

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
你地可唔可以唔好學人撈底

大哥,點做好我去緊IFC啦

睇唔通唔知點做咪唔好入囉,好簡單
拎住堆CASH點都唔會變廢紙

咁係咪唔好沽
今日係咪沈門有史已黎沈判咁最金既一鑊

單日唔算
兩個禮拜累積落嘅就好恐怖

2星期輸左7皮都未追返

有無師兄熊得切?
今日係咪沈門有史已黎沈判咁最金既一鑊

單日唔算
兩個禮拜累積落嘅就好恐怖

2星期輸左7皮都未追返

咁多位大佬 小弟自八月mon沈門post 開始接觸窩輪 牛熊 但自知不才 所以一直重倉正股 小量輪。經過今日 想正式入門拜師 可唔可以比小弟入門

利申 已經無錢買992去入門
:runner:🏻:
好啦又到三點九沈大師時間
咁呢今日進一步連50天線都失守打到28300哩d位
今日成交好大 跌嘅幅度都好大
個別d股 特別係北水股大媽股似乎都有洗倉格局
主要都係之前講嘅原因 大陸資金1鍊斷斷地
所以要小心壓落嚟個力唔野少 小心
我覺得個市未調整完 中間會有反彈嘅但反彈力量唔多囉
小心個市進一步試落27800 28000哩d力
已經清左9成倉, 得番少量正股同遠價SP, 期指應該要冷靜下唔做任何野住, 輸太多個人急曬
宜家清左好多個心定好多
呢個沈判雙周冇左2皮, 好波好波, 貪字得個貧
感覺上守唔住了就黎
又黎收市前十分鐘最後一棍?

thx

thx

THX
傳緊郁金仔,雜種搵左南韓總統去中國訪問,另外係吉林省出左份如何應付核武既文章

咁多位大佬 小弟自八月mon沈門post 開始接觸窩輪 牛熊 但自知不才 所以一直重倉正股 小量輪。經過今日 想正式入門拜師 可唔可以比小弟入門

留低J圖 你就係沈門人
分分鐘渣都冇呀我話你聽

琴日試左, 跟住已經跳左落去

改名做 訊匯不及掩耳 先
已經清左9成倉, 得番少量正股同遠價SP, 期指應該要冷靜下唔做任何野住, 輸太多個人急曬
宜家清左好多個心定好多
呢個沈判雙周冇左2皮, 好波好波, 貪字得個貧

傳緊郁金仔,雜種搵左南韓總統去中國訪問,另外係吉林省出左份如何應付核武既文章

53分 大家有咩即日嘅 就好放了

ww3
DL

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞