沈陣營第六十六期 - 不聽師父言,沈判在眼前

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
今年唔通係聖誕鐘買恆熊

最子兄,睇嚟我同你要收下口,唔好再屌港女。而家因為美國#metoo風氣,同呂xx 事件,出面婦權好西利

大家都係雞不用分那麼細啦
噢 沈振盈托熊歸家 我阿媽話幾貴架
噢 沈振盈托熊歸家 放系廳度閃閃吓
沈振盈的西裝幾臭架 我阿爸貪佢夠燈咋
噢 沈振盈托熊歸家 放系廳度幾靚架
沈振盈燈氣飄飄吓 發酵泡沫爆快落下
噢 沈振盈托熊歸家 放系廳度幾醒架

師兄間教會好勁

沈門 Shummen

間野太垃圾
狗也不想提

噢 沈振盈托熊歸家 我阿媽話幾貴架
沈振盈的西裝幾臭架 我阿爸貪佢夠燈咋
噢 沈振盈托熊歸家 放系廳度幾靚架
沈振盈燈氣飄飄吓 發酵泡沫爆快落下
噢 沈振盈托熊歸家 放系廳度幾醒架

師兄間教會好勁

沈門 Shummen

跌市就想改下歌詞自娛下
700見紅,開始插水

向370 出發
700見紅,開始插水

向370 出發

師父餐飯有著落
700見紅,開始插水

向370 出發

一定會

反正咁近bb 底,同50天線,無理由唔穿
\|/
逢高加沽!!!
今年唔通係聖誕鐘買恆熊

最子兄,睇嚟我同你要收下口,唔好再屌港女。而家因為美國#metoo風氣,同呂xx 事件,出面婦權好西利

大家都係雞不用分那麼細啦

日日公然食大肉腸, 傷風敗德
仆街上證
上證穿3300, 大家坐穩
上證
仆街上證

現在全玩完了
上證忽然穿左
我墮入網 你卻在網外看 始終不釋放
你笑笑看看我 像是望著獵物 我心已傷
我墮入網 你卻在網外看 始終不釋放
恨 愛 心中激盪
這陷阱 這陷阱 這陷阱 偏我遇上
國家隊放棄守3300

領導已走
港女自high?
最活躍港股有聯想, 不過做係控股
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞