沈陣營第六十六期 - 不聽師父言,沈判在眼前

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
下期標題係唔係要投降扯白旗
我想畀錢師傅乾洗佢套SUIT

下個標題係,師父、你的貪倉如何?

下個標題係,師父、你的倉如何?
我想畀錢師傅乾洗佢套SUIT

佢會唔會好似老夫子咁成個衣櫃都係間條西裝褸
下午隨時插多300,大家小心!謹記師傅的教誨,沽就平安
今轉可能會落兩萬六,頂唔嘅可先行暫避。

大師兄
渣正股388 2318 0005 1299 駛唔駛都避一避

定係牛仔避一避

牛仔可避一避,正股可以揸住,其實我都係鳩估啫。

大師兄 823正股揸唔揸好?

我覺得正股823揸冇所謂,就算蝕都值得揸,除非基本因素改變,佢賣咗啲垃圾冇前景嘅屋邨商場,冇嘢買會回購股份機會大喎

同意!實力股要揸住。
其實仲係大牛市,今次可能調整多d啫,未洗清倉住。
本來賺幾千可以過大海dup 過靚骨,而家蝕幾千聖誕食營多算
師父叫c9 175止蝕,呢啲跌落去冇譜

另一個7蚊接咗中國建材止唔止蝕,師父話止

呢隻就係我係5.5入,6.85係30000點前半個月走晒10萬股

大師兄
渣正股388 2318 0005 1299 駛唔駛都避一避

定係牛仔避一避

牛仔可避一避,正股可以揸住,其實我都係鳩估啫。

大師兄 823正股揸唔揸好?

我覺得正股823揸冇所謂,就算蝕都值得揸,除非基本因素改變,佢賣咗啲垃圾冇前景嘅屋邨商場,冇嘢買會回購股份機會大喎

同意!實力股要揸住。
其實仲係大牛市,今次可能調整多d啫,未洗清倉住。

大師兄
師父好野
下午隨時插多300,大家小心!謹記師傅的教誨,沽就平安

仆街回左1700點
本來賺幾千可以過大海dup 過靚骨,而家蝕幾千聖誕食營多算

不要說了,部份計數已輸6000
唉 有冇性交轉運好介紹
跌停咗啦

大家食埋最後的午餐
唉 有冇性交轉運好介紹

跌停咗啦

大家食埋最後的午餐

我食早餐

大師兄你個倉點

無咩變動,我睇長缐,幾千點波幅預咗,只係提醒鍾意短炒嘅手足,(真係落兩萬六就再入)

走咗1211未,今日車股

已經等變灰 沒左感覺
師父:

We wish you a Merry Christmas;
We wish you a Merry Christmas;
We wish you a Merry Christmas and a Happy 沈判

Santa Shum is coming to town
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞