沈陣營第六十六期 - 不聽師父言,沈判在眼前

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
睇完圖,大市穿50天線機會大,呢個可能係沈判月,跌就多多反彈乏力,暫時當住熊市都得

mola mola
發酵咗足足十個月嘅黑天鵝
終於出現了

原來黑天鵝要11個月先出世

正常丫, 十月懷胎嘛
咁搞法會唔會滅門

滅我唔到,就算真係熊咗,今年仍保住大部份利潤,細注嘅咪輸返啲出嚟

我最多入多手12同等日清,氣氛唔好仲有平嘢執,跟手收住息等
我不打了 投降!投降呀!
咁搞法會唔會滅門

滅我唔到,就算真係熊咗,今年仍保住大部份利潤,細注嘅咪輸返啲出嚟

我最多入多手12同等日清,氣氛唔好仲有平嘢執,跟手收住息等

我會冇心機玩,月供Reits/公用,唔再上水
285、283恆牛我都走咗
樓王睇咁淡?

短期形勢不利,最差做一次深度調整去返28200磨一輪再上

現時做淡唔係做好唔係,不如靠邊站,買股嘅咪搵防守性高,有息派嘅擺住先
樓王睇咁淡?

現時做淡唔係做好唔係,不如靠邊站,買股嘅咪搵防守性高,有息派嘅擺住先

樓王睇咁淡?

再講一次,未必係見頂入熊,不過暫時當住熊市咁操作,我堅持呢轉牛市未完嘅,農曆新年前再睇吓點
我聽日就入熊 燈番升佢
諗緊呢個星期揾日反彈出埋隻蝕本貨,換馬
再講一次,未必係見頂入熊,不過暫時當住熊市咁操作,我堅持呢轉牛市未完嘅,農曆新年前再睇吓點

我聽日就入熊 燈番升佢

冇錢轉身
我聽日就入熊 燈番升佢

小心 輸太多就玩細注D/唔玩

唔係師父開淡倉,噚日我就沽細期,仲有幾皮嘢,唔入錢都夠玩一張
沈判月

You better not call
You better not cry
Better not put
And standing aside
Louie Sham is coming to town

師父加埋全燈師cal
救命啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞