接受辯方盤問動漫宅男:你問到我好嬲呀

266 回覆
471 Like 7 Dislike
想知虎牙咩樣,點解個傻仔會上當

條友擺明智障又有自信
擺件肥婆只要有閪都照上㗎啦

包子臉,MK妹樣
羅並否認涉案的電話號碼由他擁有或使用,最後法官拿出羅於今年11月錄取的口供,指出口供上有其電話號碼,正是網上截圖所顯示的電話,羅不耐煩地表示「係囉,你係咁講」。在法官追問下,羅始承認這電話屬於他。

咁都無老妨?

作供前唔係要宣誓既咩

啱呀

條友擺明智障又有自信

包子臉,MK妹樣

圖?
想問下邊到有得睇幾時同邊到開庭,真係想睇下條友可以點鳩up法

打hk judiciary daily cause list

禮拜六日休息,每日0930香港區院7樓23庭,直到下個禮拜一,到時要睇下會唔會審完,法官都話唔夠審zzz

條友擺明智障又有自信

包子臉,MK妹樣

圖?

冇圖,去聆訊見到
feel 到個官都想打尻佢

係人都想打佢一獲啦
好撚好笑

係人都想打佢一獲啦

我覺得佢遲下好有可能會屌鳩個官

係人都想打佢一獲啦

都有可能嫁,佢嘅諗法係以為一定係自己啱,條友話二被告有用拳頭打佢,但二被告辯方律師話佢同條友完全冇任何身體接觸,跟住條友串佢:你係咪失憶呀?
我:

係人都想打佢一獲啦

都有可能嫁,佢嘅諗法係以為一定係自己啱,條友話二被告有用拳頭打佢,但二被告辯方律師話佢同條友完全冇任何身體接觸,跟住條友串佢:你係咪失憶呀?
我:

一屌尻個官

林官:我已經急不及待想玩玩了
旁聽忍唔住笑會唔會比法官話
旁聽忍唔住笑會唔會比法官話

今日有咩聽
lm

係人都想打佢一獲啦

我:

串個律司?
今日有咩聽

(12月5日) 動漫迷遇襲案 事主問法官:4呎係咪4厘米

https://lihkg.com/t/489910/1
應該有精神病
應該有精神病

唔係解精神病Sor
係類似行為有古怪個d病
今日有咩聽

(12月5日) 動漫迷遇襲案 事主問法官:4呎係咪4厘米

https://lihkg.com/t/489910/1

可唔可以收埋佢入青山
唔好獻世
應該有精神病

唔係解精神病Sor
係類似行為有古怪個d病

自閉
毒撚必須受到正義既審判
司徒奈奈只係第一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞