接受辯方盤問動漫宅男:你問到我好嬲呀

266 回覆
471 Like 7 Dislike
屌好想去聽一次審

區域法院0930 7樓23庭每日任你聽

突然有啲同情條毒撚,每日都要咁早起身上庭

繼續每日審,六日休息,審到下個禮拜一
佢咁有料扮傻就唔會俾人引出去打啦
會唔會諗多左
佢咁有料扮傻就唔會俾人引出去打啦
會唔會諗多左

佢好有料嫁,睇人做快動作如慢鏡,中二病咁款仲冇料?
屌好想去聽一次審

閒日放假去聽
想我嬲
感覺好似某袁姓漫畫家
咁玩法真係鋤得入都變鋤唔入

但好似有幾個認左罪

有片認罪好正常,搏減刑

有youtube片睇?

係咪呢條
https://youtu.be/t20mMxBjd7c

柒到唔敢睇

但好似有幾個認左罪

有片認罪好正常,搏減刑

有youtube片睇?

係咪呢條

柒到唔敢睇

仲以為打到訓地圍毆,原來只係
司徒奈奈 男人老狗改啲咁嘅名

司徒奈奈係佢同自己拍拖嘅分身帳號嚟嫁

奸奸
笑死
屌好想去聽一次審

閒日放假去聽

特別留意下指控官講野,佢講野9下9下咁比法官屌到佢上天花版
「羅稱每一拳打下,都像「慢鏡」一般,他可逐拳數清。」

睇到慢鏡咁厲害,點解唔會去避開

掛住數比人打幾拳所以無避
「羅稱每一拳打下,都像「慢鏡」一般,他可逐拳數清。」

睇到慢鏡咁厲害,點解唔會去避開

掛住數比人打幾拳所以無避
matrix bullet time慢鏡中拳
辯方拿出網上截圖,質問羅有沒有在網上公開招募女coser被他包養,又指自己月薪萬三至萬五。羅矢口否認,表示月薪「應該無咁多」

但好似有幾個認左罪

有片認罪好正常,搏減刑

有youtube片睇?

係咪呢條

乜撚嘢年代 仲矇撚查查咁

但好似有幾個認左罪

有片認罪好正常,搏減刑

有youtube片睇?

係咪呢條

乜撚嘢年代 仲矇撚查查咁

二三手資料係咁啦,唔好咁多怨氣
Acg毒撚不意外
辯方拿出網上截圖,質問羅有沒有在網上公開招募女coser被他包養,又指自己月薪萬三至萬五。羅矢口否認,表示月薪「應該無咁多」

我記憶方式唔同你地,你地記野係順次序咁記,而我係用分散記憶
俾人打咁多鑊
個女被告17歲就結左婚?

似係新移民
大陸係一孩政策
夫婦兩個都係家中嘅獨生子女
佢哋亦只可以生一個
所以有啲會加埋女家嘅姓落去

第二日審訓話冇做野wo

第二日審訓話冇做野wo

佢以為講自己有錢包養人就有囡俾佢上

第二日審訓話冇做野wo

佢以為講自己有錢包養人就有囡俾佢上

喂喂喂,講緊X登仔呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞