接受辯方盤問動漫宅男:你問到我好嬲呀

266 回覆
471 Like 7 Dislike
到底成件事係點架
on9定智障都算啦,點解佢精神失常得黎會咁想屌西? 定係真係有啲病嘅病症係好想屌系。
真心好奇

無論咩病既人都會有性慾 呢啲係生理需要嚟
我諗主要係想搵被愛同被需要既感覺先想拍拖 但佢明顯有問題 可能係細個無做評估發現唔到

見佢對答真係唔係毒咁簡單
無條理、分唔到事情輕重、集中唔到精神、無辦法控制自己情緒...
我又唔覺佢完全係弱智,但佢好似無咩辦法組織同有邏輯咁表達同回想一件事,情緒都好易受波動
希望有人帶佢去睇醫生 判斷下咩事
on9定智障都算啦,點解佢精神失常得黎會咁想屌西? 定係真係有啲病嘅病症係好想屌系。
真心好奇

無論咩病既人都會有性慾 呢啲係生理需要嚟
我諗主要係想搵被愛同被需要既感覺先想拍拖 但佢明顯有問題 可能係細個無做評估發現唔到

見佢對答真係唔係毒咁簡單
無條理、分唔到事情輕重、集中唔到精神、無辦法控制自己情緒...
我又唔覺佢完全係弱智,但佢好似無咩辦法組織同有邏輯咁表達同回想一件事,情緒都好易受波動
希望有人帶佢去睇醫生 判斷下咩事

可能ADHD掛
反社會人格
動作如慢鏡,點解唔識避開?唔通係抖M?
第一次去法庭聆訊嘅朋友要注意:
手機要飛機mode唔好震機唔好出聲,庭內有Wifi用
法官進場入場,或者係你入庭出庭見到法官左定定,你要對佢鞠躬
在場唔比舉行任何拍攝,錄音都唔比只可筆錄
法庭0900-1730都會開錄音系統,最好唔好發出任何聲音
法官直接俾白卡佢算啦

你估話有就有?
哩條友真係好撚嘔心核突
直頭影衰晒香港後生,語無倫次之餘仲要覺得自己好撚醒咁,又要成隻發情狗公咁,嘩屌
死撚左去啦
會唔會出緊招屈人打到佢傻左
成班cosplay既都唔正常
「羅稱每一拳打下,都像「慢鏡」一般,他可逐拳數清。」

睇到慢鏡咁厲害,點解唔會去避開

會唔會扮傻撚緊個律師,打心理戰

丁蟹?
動漫撚真係冇個正常
動漫撚真係冇個正常

返唔到現實
如果唔係返工我實去睇戲

打佢果個係黃金體驗 (好似係)

打佢果個係黃金體驗 (好似係)

ザワールド、時よ止まれぇぇ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞