接受辯方盤問動漫宅男:你問到我好嬲呀

266 回覆
471 Like 7 Dislike
可唔可以拎事主精神科報告
「羅稱每一拳打下,都像「慢鏡」一般,他可逐拳數清。」

睇到慢鏡咁厲害,點解唔會去避開

講到自己新人類咁
點知畀人打到豬頭咁
13-15k 包養人
唔通佢識極意攻又要話俾你聽咩
大家係到blame the victim?

邊邊係victim?

打人on9 比人打果個仲on9
大家係到blame the victim?

blame 你老母
2邊都弱智 拉晒入去坐就岩啦
羅準確說出「頭55下,腰22下,腳13下」,辯方嘖奇,為何能夠準確說出?羅稱每一拳打下,都像「慢鏡」一般,他可逐拳數清。

拳擊比賽中每一名拳擊選手都要利用動態視力捕捉對手的快速行為變化。幾毫秒的時間內,你可以打倒對手或被對手打倒。拳擊選手通過動態視力捕捉攻擊手的出拳,同時躲避攻擊拳。

唔擋唔避睇住人打 其實羅生係咪練緊金鐘罩鐵布衫

修道船徒弟?

佢被人拉左 你地邊有得食花生

我覺得佢有MON POST

佢被人拉左 你地邊有得食花生

我覺得佢有MON POST

moon你個頭 把自己看得這麼重
羅準確說出「頭55下,腰22下,腳13下」,辯方嘖奇,為何能夠準確說出?羅稱每一拳打下,都像「慢鏡」一般,他可逐拳數清。

拳擊比賽中每一名拳擊選手都要利用動態視力捕捉對手的快速行為變化。幾毫秒的時間內,你可以打倒對手或被對手打倒。拳擊選手通過動態視力捕捉攻擊手的出拳,同時躲避攻擊拳。

修道船徒弟?

係佐助 打 小李
寫輪眼睇到攻擊 身體跟唔到

修道船徒弟?

唔講都唔記得左修道船呢條友
唔怪得班友想打佢,我淨係追左幾個新聞都覺得佢好撚on9同中二病,佢應該真係有言語上騷擾啲女coser
羅稱每一拳打下,都像「慢鏡」一般,他可逐拳數清。
網名「司徒奈奈」的宅男屢次要求「扑嘢」不成,便在網上辱罵女網友,有人看不過眼招打手報復。辯方昨呈交大量性話題截圖,揭發宅男透過短訊及多個fb賬戶,向人傳送陽具照;又在單身群組招募性伴侶,要求「9女1男」多人性交,叫人帶同比堅尼泳衣共浴。宅男否認是發訊者,聲言當刻「嗰個唔係我嚟,唔知係咪鬼上身」,又自稱EQ低,中學時遭老師建議看精神科,他昨多次鬧情緒,謾罵辯方大狀問題無聊。

睇多次條片
坐係後面個男人做乜撚野 講咁多但又唔出手當自己大佬
唔怪得班友想打佢,我淨係追左幾個新聞都覺得佢好撚on9同中二病,佢應該真係有言語上騷擾啲女coser

唔係應該,根本就有

(利申識好多當時人,包括男人都有收過佢message 佢以為係女
呢種係思覺失調吧
香港大把人都係咁
條片咁撚輕手,守下行為咪搞掂
咁玩法真係鋤得入都變鋤唔入

但好似有幾個認左罪

有片認罪好正常,搏減刑

有youtube片睇?

係咪呢條
https://youtu.be/t20mMxBjd7c

其實佢應該係真閃電俠,想隱藏身份所以先唔還手

7分鐘打人條友件褸
控方律師有沒比條友激死
向庇護工場出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞