[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (53) - 又嚟香港做佈景板

1001 回覆
27 Like 9 Dislike
https://www.facebook.com/2ndmnet/videos/1707534175981066/
尋日冇接機可以當去左

咁無誠意

Share下片比其他要扮工嘅啤粒啫
作為新飯我想問下rv除咗album仲有咩必買

齊左碟再算
每隻碟d週邊其實好多 而且香港冇專門店 只係得ig shop代購
想買嘅就買2018 season greeting 12月22號出 依加信和cd舖可以訂 300蚊內

齊左碟再算
每隻碟d週邊其實好多 而且香港冇專門店 只係得ig shop代購
想買嘅就買2018 season greeting 12月22號出 依加信和cd舖可以訂 300蚊內

咁點先知有乜週邊,有咩網可以成個list睇到

齊左碟再算

因為RV無耐之前先入Kpop圈
多多野問sor

多多野問sor

其實每次CB都會出返相關主題既周邊
必定會出既來來去去都係呢幾樣 :
4x6 細相
A4 大相
膠 / 紙 file

postcard set
貼紙 set

間唔中 SUM Cafe 就會出d 無聊嘢黎呃下錢,例如鎖匙扣, pin button,零食,熱溶水樽…

仲有每年年尾壓軸既官方月曆…

多多野問sor

4x6 細相
A4 大相
膠 / 紙 file

貼紙 set

間唔中 SUM Cafe 就會出d 無聊嘢黎呃下錢,例如鎖匙扣, pin button,零食,熱溶水樽…

sg一定要買啦

多多野問sor

4x6 細相
A4 大相
膠 / 紙 file

貼紙 set

sg一定要買啦

狗衝今次本卡簿
sg一定要買啦

無嘢係橙得過買咗無地方用…
今次 peek a boo 係無周邊定點
google乜都無
同埋之前嘅周邊都可以喺official store買?
google乜都無

之前周邊去coex會有,但係大前提係sm肯返貨
google乜都無

而家只係出咗4x6細相,A4大相同埋卡簿

基本上每次CB後就唔會有之前既周邊買
SUM 只會有極少量貨尾喺度…
你要搵既可以上 IG , ebay, 淘寶搵
Sg係咪有包埋Schedule book

有包埋啦
但係其實都唔會拎黎用

有都唔用,一嚟唔捨得,二嚟啲schedule全部save晒落電話

有包埋啦
但係其實都唔會拎黎用

我會 有愛就可以

呢位小妹妹真係好幸福

車厘媽你應該帶埋阿仔一齊去野生捕啤啦
我會 有愛就可以

算啦… 本schedule 入面只係得短髮車厘…
你用到嗰頁唔會覺得篤眼篤鼻咩?
我會 有愛就可以

算啦… 本schedule 入面只係得短髮車厘…
你用到嗰頁唔會覺得篤眼篤鼻咩?

你咁講野既
咩篤眼篤鼻

呢位小妹妹真係好幸福

歡真係好慈母feel
我仔好曳嫁,會被blacklist
新飯留名

呢位小妹妹真係好幸福

歡真係好慈母feel

可能佢地見到你仔仔咁活潑會好開心 爭住同佢玩
歡真係好慈母feel

不嬲都覺得歡係一個好媽媽
但係又會覺得d仔女會蝦返佢轉頭

你咁講野既
咩篤眼篤鼻

短髮唔啱你口味嘛
歡真係好慈母feel

不嬲都覺得歡係一個好媽媽
但係又會覺得d仔女會蝦返佢轉頭

太林善 好難唔比d仔女蝦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞